SUDIĆE NOVAKU U FINALU VIMBLDONA, A POREKLOM JE SRBIN: "Imam dosta veza sa vašom zemljom"

Autor:

Sport

14.07.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno je to što je otkrio da mu je ujak Srbin.

SUDIĆE NOVAKU U FINALU VIMBLDONA, A POREKLOM JE SRBIN: "Imam dosta veza sa vašom zemljom"

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, stoji pred izuzetno važnim mečom u finalu Vimbldona. Nakon što je uspešno prebrodio sve prepreke do finala, danas će se suočiti sa Karlosom Alkarazom, mladim španskim teniserom koji je pokazao izuzetan talenat tokom turnira. Ipak, ono što čini ovaj meč još zanimljivijim jeste činjenica da će sudija biti Dzejms Ketavong, čovek koji ima posebnu vezu sa Srbijom.

 

 


Dzejms Ketavong, iako po pasošu Britanac, poreklom je iz Laosa i izjavio je da ima dosta veza sa Srbijom. Interesantno je to što je otkrio da mu je ujak Srbin po imenu Božidar Ristić, koji živi u Beogradu. Ova neobična povezanost sa Srbijom svakako budi interesovanje javnosti i postavlja pitanje da li će ova veza imati neki uticaj na ishod meča.

 

 

- Nisam nikome u Srbiji rekao, ili se bar ne sećam, ali ja imam dosta veza sa vašom zemljom - moj ujak je Srbin i živi u Beogradu. Zove se Božidar Ristić - rekao je Ketavong svojevremeno za "Srbija Danas".

Ovaj meč takođe nosi i određenu dozu nostalgije, budući da je reč o reprizi finala Vimbldona iz prethodne godine. Prošlogodišnje finale je bilo izuzetno uzbudljivo i puno preokreta, što dodatno podiže nivo uzbuđenja i očekivanja za ovogodišnji duel.

Sve u svemu, finalni meč između Đokovića i Alkaraza obećava teniski spektakl, uz dodatnu zanimljivost koju pruža prisustvo sudije sa neobičnim vezama sa Srbijom. Publika širom sveta sa nestrpljenjem očekuje ishod ovog meča, dok Đokovićevi navijači sa velikim očekivanjima i nadom gledaju ka mogućnosti da njihov idol osvoji svoj 25. Grend slem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Crnogorka

14.07.2024 13:51

Kod nas u Crnu Goru , ujak je rodjeni brat majke,pa stoga sto je ujak to je i majka.Sto je sa vama Srbima,nije mi jasno?