ODSVIRAJ IM I POŠALJI IH NA SPAVANJE U NEDELJU: Novak sutra servira osvetu Karlitosu!

Autor:

Sport

13.07.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pred velikim izazovom.

ODSVIRAJ IM I POŠALJI IH NA SPAVANJE U NEDELJU: Novak sutra servira osvetu Karlitosu!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković igra sutra od 15 časova finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza. Ovo je ujedno repriza finala od prošle godine, kada je Španac dobio srpskog asa nakon dramatične završnice sa 3:2. Sutrašnji meč će biti dodatna motivacija za Novaka, jer osim furioznog Kariltosa igra protiv i čitave jedne nacije, ali može se reći i protiv celog sveta.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Godinama unazad osporavaju Đokovića, a veličaju Federera i Nadala, a Nole je ubedljivo najbolji teniser svih vremena. Redovno obara sve rekorde i utišava krtičare, ali oni još uvek mu nalaze nešto što nije dostigao, ali on to uvek uradi. Nikada neće Nole da bude priznat u svetu kao i ostali zato što je iz male zemlje kao što je Srbija, ali oni nisu svesni da iz male zemlje dolaze veoma talentovani sportisti koji dominiraju u svetu.

I na ovom Vimbldonu su mu zviždali nakon svake pobede, jednostavno, ne mogu da podnesu njegov uspeh, ali bolje rečeno što je uspešni Srbin. Ta činjenica ih jako boli i sa tim ne mogu da se pomire. Naravno, Novaka to ne dotiče, već mu daje dodatnu snagu i onda se javlja onaj čuveni srpski inat, a tada se nikom ne piše dobro. Sada je počeo da im svira violinu pomoću reketa i tako ih ućutka i to sa velikim zadovljstvom. 

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Ovim potezom je pokazao kakva je veličina i da je mnogo iznad ''britanske gospode'' i svih ostalih koji ga osporavaju i misle da mogu da mu naude. Sutra će cela Srbija biti na nogama i gledati ovaj može  se reći istorijski okršaj, a svi se nadamo da će Đoković ovog puta dobiti Alkaraza i servirati mu osvetu za prošlogodišnji Vimbldon. Novače, sutra im odsviraj violinu i pošalji ih na spavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading