ĐOKOVIĆ POSLAO BRUTALNU PORUKU ALKARAZU PRED FINALE: Evo šta je Novak poručio!

Autor:

Sport

12.07.2024

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za Novakovu osvetu.

ĐOKOVIĆ POSLAO BRUTALNU PORUKU ALKARAZU PRED FINALE: Evo šta je Novak poručio!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, srpski teniser koji je nedavno imao operaciju kolena, uspeo je da se plasira u finale Vimbldona. Iako su mnogi sumnjali u njegovu sposobnost da se takmiči na ovom turniru, Đoković je pokazao svoju izuzetnu borbenost i srčanost, što ga je dovelo do zapaženog rezultata na ovom prestižnom takmičenju. Nole je u polufinali savladao Lorenca Musetija sa 3:0.

S obzirom na sve probleme s kojima se Đoković suočavao, njegov plasman u finale je impresivan podvig. Uoči finalnog meča, Đoković je pohvalio svog narednog rivala, Karlosa Alkaraza, ističući njegove kvalitete kao mladog igrača i balansiranog pojedinca. Ipak, uz šalu, Đoković je poručio Alkarazu da će morati da bude najbolji kako bi ga pobedio, ističući svoju odlučnost da osvoji još jednu grend slem titulu.

- Nadam se da će biti drugačiji ishod, on se sigurno ne nada tome. On je sjajan primer mladog igrača koji lepo balansira život. Odličan tim, sjajne vrednosti u porodici, osmehuje se i zaslužuje sve što smo videli i videćemo još mnogo toga od njega. Osvojiće mnogo grend slemova, ali možda ovaj za dva dana ne mora. Pa, u budućnosti, kada se penzionišem za jedno 15 godina - porućio je Novak i dodao:

- Dobio je prošle godine u dobrom meču nakon pet setova, ne očekujem ništa drugačije ni sada. Moraću da budem najbolji da bih ga pobedio - jasan je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading