VREME JE ZA NAPLATU DUGOVA: Evo kada Novak igra protiv Alkaraza!

Autor:

Sport

12.07.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BIće ovo uzbudljiv okršaj.

VREME JE ZA NAPLATU DUGOVA: Evo kada Novak igra protiv Alkaraza!

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je mladi Španac Karlos Alkaraz pobedio Novaka Đokovića prošle godine u pet setova, svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju novi spektakl na "Ol Ingland Klubu". Zanimljivo je da je Novak Đoković, pobedom nad Musetijem, obezbedio sebi šesto uzastopno finale na Vimbldonu, što je impresivan podatak koji svedoči o njegovoj konzistentnosti na ovom prestižnom turniru.

Nakon prošlogodišnjeg finala, Novak Đoković i Karlos Alkaraz su se sastali još tri puta, pri čemu je srpski as trijumfovao na turniru u Sinsinatiju i na Završnom mastersu, dok je Alkaraz bio bolji na novogodišnjoj egzibiciji. Ovaj podatak dodatno podgreva interesovanje za njihov novi susret na Vimbldonu, dok ljubitelji tenisa s nestrpljenjem iščekuju ishod ove teniske sage.

Nedelja je rezervisana za ovaj veliki teniski duel, a termin je tradicionalno poznat - Novak Đoković i Karlos Alkaraz izaći će na teren Centralnog terena "Ol Ingland Kluba" sa početkom od 15.00 časova. S obzirom na istoriju njihovih susreta i značaj ovog meča, možemo očekivati veliku tenisku predstavu i pravu poslasticu za sve ljubitelje ovog plemenitog sporta. Spremite se za nedeljno uživanje uz najbolji tenis!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading