ĐOKOVIĆ SE POTPISAO FANU NA NAJČUDNIJE MESTO DO SADA: Pogledajte na kom DELU TELA momka je Nole ostavio svoje inicijale (FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je ispunio zahtev sa osmehom na licu

ĐOKOVIĆ SE POTPISAO FANU NA NAJČUDNIJE MESTO DO SADA: Pogledajte na kom DELU TELA momka je Nole ostavio svoje inicijale (FOTO)

Foto: Profimedia

Uoči velikog finala Vimbldona sa Karlosom Alkarazom, Novak Đoković je odlučio da se pripremi na terenu, ali na malo drugačiji način. Nije propustio priliku da uživa sa svojom porodicom koja mu je najveća podrška. Došao je na trening sa Stefanom, Tarom i Jelenom, ali je na putu do terena morao da stane i ispuni želju fanovima koji su tražili autogram.

Ima u Londonu onih koji ga i vole, a to je dokazano i danas kada je hrpa nagrnula da im se Nole potpiše. Jedan od njih je imao najčudniji zahtev, pošto je tražio Đokovićeve inicijale na čelu.

Posle toga, kao i mnogo puta do sada, Novak je prvo otišao u deo za istezanje i vežbanje, gde su mu društvo pravili dečica Stefan i Tara, dok je njihovu igru sa strane posmatrala supruga Jelena. Oni su se zabavljali igrajući „spajkbol“, igricu koja podrazumeva malu trambolinu i lopticu za tenis, a za klince je urnebesna, pošto lopta ne sme da dodirne tlo.

Posle patnje u 2024. godini tokom koje je Đoković redom rano ispadao sa Australijan Opena, te Mastersa u Indijan Velsu, Monte Karlu, Rimu, Ženevi, svi su očekivali da će nakon predatog meča Kasperu Rudu na Rolan Garosu i operacije kolena ovo biti neuspešna godina u kojoj će Nole najaviti svoj kraj karijere. Ali, opet je dokazao da ga nikad ne treba otpisivati i ušao u finale u Londonu, utišao glupe navijače u više navrata, objasnio šta je kao klinac proživeo u Srbiji i koliko je tada sanjao o trofeju Vimbldona i sa elegancijom i u stilu učinio celu naciju po ko zna koji put najponosnijom. Cela Srbija će u nedelju od 15 časova biti kraj malih ekrana i pratiti šta radi najveći sportista ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading