OGLASIO SE LEGENDARNI ŠAMPION! Nole ga je RAZUVERIO u jednu stvar! Nije mislio da je OVO moguće!

Autor:

Sport

13.07.2024

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake reči proslavljenog "broja jedan" ATP liste.

OGLASIO SE LEGENDARNI ŠAMPION! Nole ga je RAZUVERIO u jednu stvar! Nije mislio da je OVO moguće!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković je uspešno stigao do finala Vimbldona, samo pet nedelja nakon operacije meniskusa kolena, koju je imao zbog povrede tokom meča na Rolan Garosu protiv Franciska Serundola iz Argentine.

Mnogi su bili skeptični da će se oporaviti na vreme, ali srpski teniser je pokazao neverovatnu snagu i volju da se vrati na teren.

Bivši teniser Endi Rodik, koji je svojevremeno bio veliki rival na terenu rekordera po broju Grend slem titula, izrazio je svoje divljenje na društvenim mrežama nakon što je Novak stigao do finala u Londonu.

 

 

Amerikanac je bio iznenađen brzinom i uspehom Novakovog povratka na teren, ističući da je to zaista impresivno.

- Novak je u finalu Vimbldona nekoliko nedelja nakon što je operisao koleno. Imam jednog momka u svom fantazi bejzbol timu, kojeg je pre šest nedelja loptica pogodila u nogu i tek juče je počeo da hvata lopte... Veliki su veliki. Nisam mislio da je to moguće. Kladite se protiv najvećeg svih vremena na svoju odgovornost. Svaka čast - napisao je Endi Rodik.

Inače, treba reći da je Rodik bio vrhunski teniser, karijera mu je trajala od 2000. do 2015. godine, pa je u tom periodu ostavio značajan trag u "belom sportu". Stigao je i do svetskog broja jedan, osvojio je 32 titule, uključujući US open 2003. godine i pet Mastersa.

Takođe, četiri puta je igrao u finalu grend slem turnira, od čega tri puta na Vimbldonu gde je njegov snažan servis dolazio do izražaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading