SAMO ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM! "Uši otpadaju" od CENA ulaznica za finale Vimbldona! Evo koliko KOŠTA gledanje Noleta i Alkaraza!

Autor:

Sport

13.07.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uopšte mala cifra.

SAMO ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM! "Uši otpadaju" od CENA ulaznica za finale Vimbldona! Evo koliko KOŠTA gledanje Noleta i Alkaraza!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

U nedelju od 15 časova na Centralnom terenu Vimbldona, Novak Đoković će se sastati sa Špancem Karlosom Alkarazom u finalu ovogodišnjeg turnira.

Njihov meč predstavljaće reprizu prošlogodišnjeg finala, kada je momak iz Mursije trijumfovao nad Đokovićem u maratonskom okršaju posle pet setova, rezultatom 3:2.

Srpski teniser je stigao do ovog susreta nakon pobede ubedljive nad Italijanom Lorencom Musetijem (3:0), dok je Alkaraz savladao Danila Medvedeva, kao i pre godinu dana, sa 3:1.

Ono što je posebno zanimljivo, jesu paprene cene ulaznica za gledanje ovog uzbudljivog finala, koje iznose čak 10.600 dolara, što je izjavio "TickPick", tvrdeći da je ovo najskuplji događaj koji su ikada radili.

Republika

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Ovaj podatak dodatno potvrđuje veliku popularnost i interesovanje za teniske događaje poput Vimbldona, posebno kada u finalu igra jedan od najboljih tenisera današnjice, Novak Đoković.

Duel Noleta i Karlitosa nosi sa sobom veliki istorijski značaj, jer Španac Alkaraz ima priliku da potvrdi svoju dominaciju nad Đokovićem na najprestižnijem Grend slemu, dok najuspešniji u istoriji "belog sporta" može da se revanšira za prošlogodišnji poraz i osvoji svoju osmu titulu na Vimbldonu.

S obzirom na rivalstvo ova dva igrača i njihovu trenutnu formu, očekuje se izuzetno uzbudljiv meč koji će privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading