DA LI STE SE OVOME NADALI? Novak OTKRIO na konferenciji: Španija ili Engleska, EVO za koga će NAVIJATI u finalu EP!

Autor:

Sport

13.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as objavio svoju odluku.

DA LI STE SE OVOME NADALI? Novak OTKRIO na konferenciji: Španija ili Engleska, EVO za koga će NAVIJATI u finalu EP!

Foto: Tanjug/AP

Uoči velikog sportskog dana, Novak Đoković je na konferenciji za medije otkrio svoje viđenje finala Vimbldona i izrazio podršku mladom španskom teniseru, Karlosu Alkarazu.

Đoković je istakao da je njegov naredni rival veoma kompletan teniser, sa izuzetnim sposobnostima prilagođavanja igri u datom trenutku.

Takođe, srpski as je naglasio da će nakon finala navijati za Alkaraza, to jest reprezentaciju Španije u finalu Evropskog prvenstva, uprkos tome što će se njih dvojica suočiti na Centralnom terenu Vimbldona od 15 časova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Španije

- Mislim da engleska publika ima sve iz oba sveta, imaju vremena da uživaju i u tenisu i fudbalu. Vimbldonsko finale je najgledaniji meč u svetu tenisa. Znamo koliko je bitno sve, ne znam koliko ću slomiti njegovo srce, ali već ima tri Grend slema, igra za četvrtu. Na način koji igra, kao Španac, na šljaci je nešto što je redovno za njih, ali na Vimbldonu je sve bolji i bolji. Zna da se adaptira, ima to u sebi da igra onako kako je potrebno u datom momentu. Veoma kompletan igrač, svi delimo to mišljenje, nadam se da će mi dati ovo finale koje predstoji, a nakon toga ću navijati za njega - rekao je Đoković.

Podsetimo, Engleska drugi put zaredom igra u finalima šampionata Evrope, ali još nema pehar iz ovog takmičenja, dok je "Crvena furija" trostruki prvak Starog kontinenta. Poslednju titulu španski fudbaleri osvojili su 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading