PA, OVO JE HIT! Pogledajte kako je Novak REAGOVAO kada je čuo GLAS legendarnog novinara! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser promenio izraz lica.

PA, OVO JE HIT! Pogledajte kako je Novak REAGOVAO kada je čuo GLAS legendarnog novinara! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, uspešno je završio polufinale Vimbldona pobedom od 3:0 protiv Italijana Lorenca Musetija.

Kao i uvek kada se Nole pojavi, ogromno je interesovanje novinara na konferenciji za medije, a jedno od dobro poznatih lica među novinarima bio je čuveni italijanski novinar Ubaldo Skanagati, poznat po čuvenoj rečenici "Not too bad".

Na konferenciji, Skanagati je upitao Novaka o Musetijevim rečima sa konferencije, ali ono što je posebno nasmejalo sve prisutne jeste detalj pre nego što je postavio pitanje. U trenutku pred samo pitanje, i Skanagati i Novak su izgovorili čuveno "Not too bad", što je izazvalo smeh svih prisutnih, a ni Đoković nije mogao da sakrije oduševljenje.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju dominaciju na teniskom terenu, ostvarivši još jednu impresivnu pobedu. Njegova izuzetna igra i konstantna prisutnost u finalima velikih turnira čine ga jednim od najvećih teniskih talenata današnjice.

Kao i uvek, Noletova pojava na konferenciji za novinare izazvala je veliku pažnju medija. Pored sportskih rezultata, prisutni novinari su bili zainteresovani za svaki detalj vezan za njegovu igru i pripreme.

Ubaldo Skanagati je italijanski novinar poznat po svojim izveštajima sa teniskih turnira, ali i po čuvenoj rečenici "Not too bad" koja je postala njegov zaštitni znak. Njegova prisutnost na konferenciji dodatno je podigla atmosferu, a zajedničko izgovaranje ove rečenice sa Novakom izazvalo je veliku zabavu među prisutnima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading