SVE JE LAKO UZ OVAKVU PODRŠKU: Stefan Đoković ponovo u centru pažnje!

Autor:

Sport

12.07.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči uprte u Stefana.

SVE JE LAKO UZ OVAKVU PODRŠKU: Stefan Đoković ponovo u centru pažnje!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Novak Đoković trenutno igra polufinalni meč na Vimbldonu protiv Lorenca Musetija. Nole je poveo 1:0 u setovima i sve je bliži finalu. Podsetmo, u drugom polufinalu Karlos Alkaraz je pobedio Danila Medevedeva, pa smo sve bliži da gledamo reprizu prošlogodišnjeg finala. Ponovo je Đokovićev sin Stefan privukao veliku pažnju na tribinama, pošto je bodrio svog oca, a uz ovakvu podršku niko mu ništa ne može.

Iako Jelena nije bila prisutna, mali Stefan je tu da podrži svog oca. U jednom trenutku, nakon osvojenog poena, Stefan je ustao sa svog mesta i aplaudirao, oduševivši sve prisutne. Ovaj potez pokazao je koliko je mali Stefan ponosan na svog oca i koliko mu znači podrška porodice tokom mečeva.

 

 

Iako je fokusiran na meč, nije mogao ostati imun na gest svog sina. Ovakvi momenti pokazuju ljudsku stranu sportista i njihovu potrebu za podrškom najmilijih, čak i na najvećim sportskim takmičenjima.

Prisustvo porodice na sportskim događajima često izaziva emocije kod publike, a kada je reč o najboljem teniseru sveta, svaki detalj postaje interesantan. Upravo je ovo jedan od tih trenutaka koji naglašava važnost porodične podrške u sportskoj karijeri sportiste. Godinama unazad Stefan privlači pažnju svojim smešni potezima, a ima i na koga da bude, lepo kažu ''kakav otac, takav sin''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading