ŠOK ZA VREME MEČA ĐOKOVIĆA I MUSETIJA: Poznati srpski komentator uradio OVO!

Autor:

Sport

12.07.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najcenjenijih komentatora u Srbiji ostavio sve bez teksta.

ŠOK ZA VREME MEČA ĐOKOVIĆA I MUSETIJA: Poznati srpski komentator uradio OVO!

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najcenjenijih srpskih sportskih novinara, Nebojša Višković, iznenadio je gledaoce Sport kluba napuštanjem prenosa meča Đoković - Museti. Nakon petog gema, Višković se obratio publici i saopštio da mora da napusti komentarisanje direktnog prenosa meča, prepuštajući reč kolegi Ivanu Govedarici.

- Nemojte ništa da brinete, ni za mene, ni Novaka - rekao je Višković i prepustio reč kolegi Ivanu Govedarici koji se posle jednog minuta uključio u komentarisanje meča.

Nakon ovog neočekivanog poteza, javnost je počela da spekuliše o mogućim razlozima Viškovićevog napuštanja prenosa. Mnogi su ostali u nedoumici, ali su se nadali da nije reč o zdravstvenim ili ličnim problemima.

Ovakav prekid prenosa meča teniske superzvezde poput Novaka Đokovića prilično je neobičan događaj. Višković je poznat po svojoj stručnosti i posvećenosti poslu, pa je njegovo iznenadno povlačenje iz komentatorske pozicije izazvalo mnogo pažnje i spekulacija.

Ova vest brzo se proširila društvenim mrežama, a mnogi su izrazili zabrinutost za Viškovića, ali i radoznalost u vezi sa razlozima njegovog napuštanja prenosa. Javni komentari su bili ispunjeni željama za brz oporavak ili rešavanje eventualnih problema koje je Višković imao.

Napuštanje prenosa od strane Nebojše Viškovića ostavilo je mnoge u nedoumici, ali su se nadali da će uskoro biti otkriveni razlozi ove neočekivane situacije. S obzirom na veliki ugled i poštovanje koje uživa među sportskim novinarima i publikom, sigurno je da će javnost sa pažnjom pratiti dalji razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading