LEGENDARNI TENISER SUMNJA U NOVAKA! Alkarazov trener već PECKA Đokovića!

Autor:

Sport

12.07.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši broj jedan komentarisao veliki povratak srpskog asa.

LEGENDARNI TENISER SUMNJA U NOVAKA! Alkarazov trener već PECKA Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Novak Đoković je na korak od ulaska u novo vimbldonsko finale, gde bi imao priliku da se bori za desetu grend slem titulu.

Da bi ponovio prošlogodišnji rezultat, moraće danas da savlada Italijana Lorenca Musetija. S obzirom na Novakovu dosadašnju formu i iskustvo, očekuje se još jedan uzbudljiv meč koji će odrediti njegov dalji put na turniru.

Trener branioca titule i potencijalnog protivnika Đokovića, legendarni Huan Karlos Ferero, već razmišlja o mogućem finalu između srpskog asa i Karlosa Alkaraza.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Huan 

- Đoković je napravio rekordno brz oporavak. Mislim da mu ide prilično dobro iako on kaže da je daleko od svog najboljeg nivoa. On je trenutno u polufinalu. Video sam da se kreće veoma dobro - rekao je Ferero.

Osim što je primetio Novakovu brzu reakciju na povredu, Ferero je istakao i Novakovu izuzetnu preciznost u udarcima, posebno kada se igra pod krovom

- Ovde na Vimbldonu, udara lopticu fantastično. Posebno ako se igra pod zatvorenim krovom, jer loptica ide normalno, nema promena u pravcu, on je svaki put pogađa centrom reketa - istakao je Huan Karlos, pre dve decenije prvi teniser sveta.

Đoković i Alkaraza su prošle godine odigrali spektakularno finale, u kojem je Španac slavio posle pet setova rezultatom 3:2.

Sve je izvesnije da ćemo gledati reprizu u Londonu, naravno, ukoliko "Karlitos" eliminiše Rusa Danila Medvedeva, a Nole izbaci Lorenca Musetija. Taj meč je na programu oko 16 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading