SLIKE KOJE SU RAZNEŽILE SVE FANOVE! Novak i Tara ZAGRLJENI na terenu! Mezimica tati UKRALA šou!

Autor:

Sport

12.07.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno su se zabavili tokom pauze na Vimbldonu.

SLIKE KOJE SU RAZNEŽILE SVE FANOVE! Novak i Tara ZAGRLJENI na terenu! Mezimica tati UKRALA šou!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković, trenutno uživa u Londonu sa svojom porodicom.

Kao sedmostruki šampion Vimbldona, Đoković je oduvek isticao posebnu emotivnu vezu sa najprestižnijim turnirom, a sada je taj osećaj preneo i na svoju decu, Stefana i Taru.

Mališani svakodnevno provode vreme uz oca na terenu, prateći ga tokom treninga i mečeva, što predstavlja izuzetnu motivaciju za srpskog asa.

Ove godine, mlađa Đokovićeva mezimica, Tara, privukla je pažnju javnosti svojom bezbrižnom igrom na terenu. Tokom jednog od treninga, Noletova naslednica je pokazala svoju radoznalost i ljubav prema čitanju, što je oduševilo oca.

Najuspešniji igrač "belog sporta" je istakao da je bio srećan što vidi svoju ćerku kako uživa u knjizi, ali i pomalo tužan što tenis nije bio dovoljno zanimljiv za nju, te je morala da se zabavlja na svoj način. Ipak, prisustvo svoje dece na terenu ispunjava srce Novaka Đokovića ljubavlju i ponosom.

- Bio sam veoma srećan kada sam video to (kako Tara čita), ali bio sam i tužan u isto vreme, zato što moj tenis njoj nije bio dovoljno zanimljiv, pa je morala da se zanima sa knjigom i tako zabavlja. Naravno, neverovatno je imati njih pored mene, da gledam kako rastu i da budu deo ovog mog putovanja u godinama kada mogu to i da razumeju. Moje srce je ispunjenu ljubavlju kad god ih vidim - rekao je Đoković.

Nole, podsetimo, danas oko 16.30 časova igra polufinalni meč Vimbldona protiv Lorenca Musetija iz Italije, dok se pre toga u drugom duelu sastaju branilac titule, Španac Karlos Alkaraz i Rus Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading