HRVAT PECNUO NOVAKA! "Bolje mu je da priča o OVOME"!

Autor:

Sport

12.07.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji as nije štedeo kritike.

HRVAT PECNUO NOVAKA! "Bolje mu je da priča o OVOME"!

Foto: Tanjug/AP

Bivši teniser Ivan Ljubičić izneo je svoje mišljenje o navijanju protiv Novaka Đokovića, ističući neobične načine kojima se pokušava poremetiti srpski teniser.

Poslednji trener Rodžera Federera, koji takođe odavno uživa u penziji, primetio je da su navijači Runea slavili na originalan način, čak i uz negodovanje kada bi Novak osvojio poen, a izrazio je sumnju u efikasnost takvog poteza.

- Čuo sam navijače Runea kako slave pre na ovaj način. Ako su to uradili da bi nervirali Noleta, to su već radili. Tako da ne znam. Video sam mnogo ljudi koji pokušavaju da poremete Novaka na mnogo različitih načina - rekao je Ljubčić.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Ljubičić je naglasio da je Đoković razumeo situaciju i koristio je da se bolje koncentriše, što svedoči o njegovoj sposobnosti da se fokusira i izvuče pozitivno čak i iz neprijatnih situacija. Istakao je da je meč između Novaka Đokovića i Holgera Runea bio savršen tenis, te da je, prema njegovom mišljenju, pokazao da je srpski as u odličnoj formi.

- To je originalan način, jer ne vidim logiku da se slavi uz negodovanje kada igrač dobije poen. Novak je to tako razumeo, koristio je tu stvar da bi se bolje koncentrisao. Ipak, mislim da treba pričati o tom meču. Savršen tenis. Ako je ovo bio test da se vidi u kakvom stanju mu je telo, možemo apsolutno da kažemo da je Novak tu - zaključio je Ljubičić.

Nole u polufinalu danas igra protiv Lorenca Musetija iz Italije oko 16.30 časova, a podsetimo da su isti rivali ove sezone na Rolan Garosu proveli čak četiri ipo sata na terenu, tada je srpski as slavio u maratonskom okršaju rezultatom 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading