''TU SU MI DECA, UŽIVAM'': Đoković u odličnoj atmosferi dočekuje duel sa Musetijem!

Autor:

Sport

11.07.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Radimo sve što radimo da bih bio u što boljoj formi'' - poručio je Novak.

''TU SU MI DECA, UŽIVAM'': Đoković u odličnoj atmosferi dočekuje duel sa Musetijem!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je dobio dodatni dan odmora i imao dovoljno vremena da se fizički pripremi, najbolji srpski teniser Novak Đoković izneo je svoja očekivanja uoči polufinalnog meča sa Lorencom Musetijem. Iako i dalje nosi steznik na kolenu, Đoković je izjavio da za sada nema nikakvih problema i da se dobro priprema za meč.

- Pripreme dobro teku. Juče sam iznenađujuće dobio dodatni dan bez meča. Uvek je nepoželjno kada se teniser povredi i preda meč, pogotovo ako je četvrtfinale gren slema. Želim mu brz oporavak. Za mene je pozitivno, uz to što sam u polufinalu i to što sam imao dodatni dan odmora bez dodatnog pritiska na koleno i imam dovoljno vremena da se oporavim i budem fizički spreman. Imam dva dana dobre treninge, u porodičnoj atmosferi. Tu su mi deca, tako da uživam u svakom trenutku - istakao je Nole i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa Tarom

- Za sada je sve dobro. Uvek govorim 'za sada', jer ne želim da budem u potpunosti uveren i oslobođen razmišljanja da može nešto da se desi. Neću da kažem da razmišljam o tome, ali uvek postoji neka mogućnost, jer je operacija bila blizu turnira. Od početka Vimbldona nisam osećao bol, samo u par navrata, ali ništa zabrinjavajuće. Radimo sve što radimo da bih bio u što boljoj formi - naveo je Đoković.

Novak izuzetno poštuje talentovanog Italijana Lorenca Musetija.

- Uvek se trudiš da igraš svoj tenis najbolje što znaš. S druge strane, moraš da se prilagodiš taktički svom protivniku. Tu je Museti, s njim sam igrao na šljaci oba puta ove godine koja mu je omiljena, ali je jako dobro igrao i na travi ove godine. Finale Kvinsa, polufinale Vimbldona. Sigurno će izaći sa namerom da pobedi i da sve od sebe. Veoma je talentovan, to svi znamo. Pobedio je neke dobre igrače, poslednjeg Frica koji je, rekao bih bio favorit, ali videli smo odličan meč u pet setova. Znam šta mi je činiti. Danas sam i na treningu radio neke taktičke primene koje ću sutra primeniti. Nadam se najboljem - jasan je Novak Đoković za Sport Klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading