NOLE, KAKO SI IM NABIO KOMPLEKSE! PUBLIKA NA VIMBLDONU OPET SRAMNO UDARILA PO ĐOKOVIĆU: Čim se začulo ime NOVAK, odmah su krenuli ZVIŽDUCI (VIDEO)

Autor:

Sport

10.07.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan je to šmekerski iskulirao

NOLE, KAKO SI IM NABIO KOMPLEKSE! PUBLIKA NA VIMBLDONU OPET SRAMNO UDARILA PO ĐOKOVIĆU: Čim se začulo ime NOVAK, odmah su krenuli ZVIŽDUCI (VIDEO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković postao je treći polufinalista Vimbldona, pošto se Aleks de Minor predao bez igranja usled peha koji ga je zadesio kada se povredio tokom poslednjeg poena u osmini finala. Šta više reći o ovom čoveku - opet je dokazao da ga nikad ne treba otpisivati i ušao je među četiri najbolja u Londonu, pa će se za finale boriti protiv Lorenca Musetija koji je savladao danas Tejlora Frica.

Svemu tome je prethodio duel sa Holgerom Runeom u osmini finala koji će ostati zauvek upamćen u Novakovoj karijeri. U intervjuu posle meča, kada su navijači uzvikivali "Ruuuune" i "buuuu", Đoković je uzvratio sa "Lakuuuu noć" spustivši ih na zemlju i jasno pokazujući da mogu samo da nastave da pokušavaju da ga ometaju, ali da se on time hrani.

Opšte je poznato da je Novak skoro svuda gde igra "persona non grata". Mnogo puta kroz karijeru se suočavao sa prozivkama navijača sa tribina, ali je svaki put na kraju meča izlazio kao pobednik i protiv rivala i protiv njih jer, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje.

Opet se ta "publika" iz Londona obrukala kada je po završetku duela Museti - Fric Italijan dobio pitanje od voditelja o polufinalnom susretu sa Novakom, a čim je spomenuo ime srpskog tenisera, sa tribina su se začuli zvižduci. Neverovatno je nepoštovanje koje najveći teniser ikada dobija.

Museti je šmekerski odgovorio da je Novak legenda i jedan od najvećih izazova koji postoji u tenisu, te pokazao respekt, a pomenuti momenat možete čuti u videu iznad na 3:00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading