OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Đoković srušio još jedan Federerov rekord!

Autor:

Sport

10.07.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudesni Nole.

OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Đoković srušio još jedan Federerov rekord!

Foto: Profimedia

Nakon što mu je Aleks De Minor predao meč, Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona. De Minor je povređen tokom meča sa Fisom i nije uspeo da se oporavi do duela sa Đokovićem.

Plasmanom u polufinale, Novak Đoković je izjednačio neverovatan rekord koji je do tada držao Rodžer Federer. Ovo je bilo Novakovo 13. polufinale na Vimbldonu, što je podvig koji će teško ko uspeti da nadmaši.

Aleks De Minor se nadao da će uspeti da se oporavi od povrede do meča sa Đokovićem, ali nažalost, to se nije desilo. Njegova borba sa povredom je pokazatelj koliko su zahtevni teniski turniri, posebno Gren slemovi poput Vimbldona.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Đoković će se u borbi za finale Vimbldona sastati sa boljim iz duela Tejlor Fric - Lorenco Museti. Očekuje se da će Novak nastaviti da pokazuje izuzetnu formu i odlučnost u ovom meču.

Đoković je još jednom potvrdio svoj neverovatan talenat i izuzetnu sposobnost da se takmiči na najvišem nivou. Njegov plasman u polufinale Vimbldona je još jedan podsetnik na to zašto ga mnogi smatraju jednim od najboljih tenisera svih vremena. S nestrpljenjem se očekuje njegov naredni meč na ovom prestižnom turniru. 

Nole je definitivno neuništiv, a to je pokazao čak i da mu povreda kolena koja nimalo nije prijatna ne može ništa. Padaće još rekorda, sve dok ne bude postavio granice koje će teško biti dostižne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading