DOĐETE SA POSLA, RUČATE I PALITE TV: Evo kada Đoković igra protiv Italijana!

Autor:

Sport

11.07.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole se bori za finale Vimbldona.

DOĐETE SA POSLA, RUČATE I PALITE TV: Evo kada Đoković igra protiv Italijana!

Foto: Instagram.com/djokernole

Objavljen je raspored za petak na Vimbldonu, koji će doneti uzbuđenje ljubiteljima tenisa širom sveta. Polufinala muškog singla donose neke zanimljive duele, a srpski teniser Novak Đoković će se suočiti sa italijanskim teniserom Lorencom Musetijem, ali ne pre 17 časova i 30 minuta. Pre njih, na teren će izaći Karlos Alkaraz i Danil Medvedev, koji će otvoriti program 12. dana takmičenja.

Branilac trofeja Alkaraz ima prednost u međusobnim duelima sa Danilom Medvedevim, sa rezultatom 4:2 u pobedama. Ovo će biti njihov treći okršaj na Vimbldonu, a njihov skor je trenutno nerešen - 1-1. Medvedev je slavio u tri seta 2021. godine, dok je Španac trijumfovao prošle godine.

Novak Đoković će se prvi put sresti sa Lorencom Musetijem na vimbldonskoj travi, a u pobedama vodi sa ubedljivih 5-1. Ovo će biti izuzetno interesantan duel, s obzirom na njihov prvi susret na ovom prestižnom takmičenju.  Đoković je pokazao izuzetnu dominaciju na Vimbldonu, gde je ostvario impresivan skor protiv Musetija. Sa 5 pobeda i samo jednim porazom, Đoković će sigurno biti favorit u ovom duelu.

Foto: Tanjug/AP

 

Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju polufinala muškog singla na Vimbldonu, koja će doneti uzbuđenje, napetost i neizvesnost u borbi za prestižni trofej. Podsetimo, prošle godine je Novak igrao finale Vimbldona, ali je doživeo poraz nakon drame protiv Alkaraza kada je bilo 3:2 za Španca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading