NOLE POTPUNO ISKREN: Đed me je stalno opominjao...

Autor:

Sport

09.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak prati trendove.

NOLE POTPUNO ISKREN: Đed me je stalno opominjao...

Foto: www.profimedia.rs

Jedan od najboljih tenisera sveta, Novak Đoković, nedavno je otkrio razloge za promenu svog stajlinga. Nakon što je nosio nešto dužu bradu, Novak je konačno odlučio da se vrati starom izgledu. Razlog za to je, kako je sam istakao, njegovo uže lice koje nije išlo uz takav stajling. 

- Iskreno, probao sam da ostavim bradicu kao Ziki na primer, ali mi ne stoji jer sam malo koščat, imam malo uže lice i to meni kad imam bradu svuda, onda mi deluje manje mršavo lice, bar ja to tako vidim. Majka moja na primer se ne slaže i pokojni đed me je stalno opominjao da se brijem i da to bude urednije i čistije. Oprečna su mišljenja o tome šta treba i ne treba. Ova neka dužina je sasvim ok za mene jer sve nešto duže svrbi od znoja - kazao je Novak.

Očigledno je da je njegova odluka da se vrati starom izgledu bila motivisana željom da se oseća što prijatnije u sopstvenoj koži.

Novak Đoković nije stranac kada je reč o menjanju frizura i prilagođavanju trendovima. U poslednje vreme, on sve više prati modne trendove, ali je istovremeno svestan svog ličnog stila i onoga što mu najbolje pristaje. Očigledno je da Đoković ne želi da se odrekne svoje autentičnosti, ali je otvoren za prilagođavanje novim trendovima.

Nedavno, Novak Đoković je pokazao svoju mentalnu snagu i izdržljivost na terenu. Uprkos nevaspitanju publike na Vimbldonu, on je uspeo da se fokusira na igru i plasira u četvrtfinale. Ovo je još jedan primer Đokovićeve izuzetne koncentracije i sposobnosti da se izdigne iznad spoljašnjih smetnji. Njegova mentalna snaga je jedna od njegovih najjačih karakteristika koja ga čini izuzetnim sportistom.

Novak Đoković je pokazao da je spreman da se prilagodi novim situacijama i modnim trendovima, ali istovremeno zadržava svoju autentičnost i mentalnu snagu na terenu. S obzirom na njegovu posvećenost i odlučnost, jasno je da će nastaviti da inspiriše svoje obožavaoce širom sveta svojim izuzetnim kvalitetima, kako na terenu, tako i van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading