OLGA NASTAVLJA SA SJAJNIM REZULTATIMA! Srpkinja GRABI ka GLAVNOM žrebu Vimbldona!

Autor:

Sport

25.06.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanka Lukrecija Stefanini pala u dva seta.

OLGA NASTAVLJA SA SJAJNIM REZULTATIMA! Srpkinja GRABI ka GLAVNOM žrebu Vimbldona!

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović

Srpska teniserka Olga Danilović započela je svoj put ka glavnom žrebu Vimbldona ubedljivom pobedom nad Lukrecijom Stefanini iz Italije rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:4).

Nakon nedavnog osvajanja mesta u osmini finala Rolan Garosa, Olga je još jednom potvrdila svoju odličnu formu i odlučnost da ostvari zapažen rezultat na londonskoj travi.

Danilovićeva je nedavno izjavila da je motivisana da ponovi uspeh sa Rolan Garosa i da se plasira u glavni žreb Vimbldona. Njena sledeća protivnica biće Antonija Ružić iz Hrvatske, koja je takođe ostvarila ubedljiv trijumf nad Luizom Čiriko iz Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:1).

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović

Naša mlada srpska teniserka, sve više privlači pažnju ljubitelja "belog sporta" svojim izuzetnim talentom i rezultatima. Sa samo 20 godina, već je ostvarila značajne uspehe na velikim turnirima, a njen napredak obećava sjajnu budućnost u svetu tenisa.

Olga Danilović može da računa na podršku brojnih navijača koji sa nestrpljenjem prate njen napredak. Očekivanja od nje su velika, ali mlada teniserka pokazuje izuzetnu zrelost i fokusiranost na svoj cilj - da stigne do samog vrha najboljih teniserki sveta.

Vimbldon će svakako biti još jedna prilika za Olgu Danilović da pokaže svoj talenat i da se bori za prestižne rezultate na jednom od najznačajnijih teniskih turnira. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njen sledeći meč i veruju u njen uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading