OČAJNE VESTI ZA NOVAKA! Siner OSVOJIO novi PEHAR! Evo koliko sada bodova Italijan ima VIŠE od Đokovića!

Autor:

Sport

23.06.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz dva taj-brejka stigao je do trofeja u Haleu.

OČAJNE VESTI ZA NOVAKA! Siner OSVOJIO novi PEHAR! Evo koliko sada bodova Italijan ima VIŠE od Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Trenutno najbolji teniser sveta Janik Siner pokazao je sjajnu formu uoči predstojećeg Vimbldona, osvajanjem pehara u Haleu.

Italijanski as je u finalu savladao svog dubl partnera sa istog turnira, Huberta Hurkača iz Poljske rezultatom 2:0 (po setovima 7:6, 7:6).

Iako se očekivalo da će duel biti izjednačen, Siner je uspeo da slomi otpor svog protivnika i odnese pobedu.

Meč je bio obeležen tajbrejkovima, sa Sinerom kao pobednikom oba puta. U prvom setu, mladi Italijan se suočio čak i sa set loptom svog rivala, ali je uspeo da se izbori sa tim pritiskom i osvoji set rezultatom 10:8.

Foto: Tanjug/AP

Hubert Hurkač

U drugom setu viđena je slična slika. Usledile su samo dve šanse za oduzimanje servisa, ali Siner je uspeo da iskoristi odlučujući gem i trijumfuje sa 7:2.

Ovom pobedom, Siner je dodatno učvrstio svoju poziciju na prvom mestu ATP liste, ispred najboljeg u istoriji "belog sporta" Novaka Đokovića, sa prednošću od 1530 bodova. Ovo je bio Janikov četrnaesti trofej u karijeri, što jasno ukazuje na njegovu izuzetnu formu, nadarenost i talenat.

Sinerova pobeda u Haleu donosi mu veliko samopouzdanje pred nadolazeće teniske izazove na trećem Grend slemu u sezoni, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup na Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Anonimus

24.06.2024 10:12

A šta je sa nedodeljenih 2.000 bodova na Vimbldonu tokom plandemije ?? Mnogi zaboravili, izgleda...