NOVAK NIJE NI SLUTIO! Đokovićeva OBJAVA oduševila sve NJEGOVE navijače! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.06.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as uspešno operisan u Parizu.

NOVAK NIJE NI SLUTIO! Đokovićeva OBJAVA oduševila sve NJEGOVE navijače! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenutno se uspešno oporavlja od nedavne operacije kolena.

Postoje optimistične prognoze da će biti spreman za nadolazeće Olimpijske igre, a čak se spekuliše da bi mogao da zaigra i na Vimbldonu.

Novak je nedavno na svom Instagram profilu podelio snimak iz detinjstva, tačnije iz 1996. godine, kada je imao devet godina i gostovao u emisiji na Radio-televiziji Srbije 1.

U okviru serijala "Pazi sveže obojeno", u emisiji pod nazivom "Loptica leti nad Beogradom", mladi Novak je svojim gostovanjem oduševio mnoge.

Tada je, sa svojih devet godina, pokazivao svoju tehniku tenisa, objašnjavajući deci voditeljima vrste forhenda, kao i tehniku servisa. Snimak iz 1996. godine oduševio je mnoge obožavaoce tenisa, a Novak je uz to dodao komentar na Instagramu:

- Ovo ja sa sedam godina pričam o tenisu. Nisam ni slutio... - jasno aludirajući na svoj kasniji uspeh i status najboljeg tenisera svih vremena.

Foto: printscreen/instagram

Objava Novaka Đokovića

Pored toga, Novak je na društvenim mrežama aktivan i uključen u interakciju sa svojim obožavaocima.

Novak Đoković je definitivno ostavio traga u svetu tenisa, kako svojim sportskim dostignućima, tako i svojom harizmom i posvećenošću. Ovaj snimak iz detinjstva samo dodatno osvetljava put koji je najuspešniji svih vremena prešao kako bi postao legenda "belog sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading