SVETSKI MEDIJI O POVLAČENJU ĐOKOVIĆA! Britanci se OBRUKALI kao NIKAD!

Autor:

Sport

04.06.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as morao da otkaže četvrtfinalni meč protiv Kaspera Ruda.

SVETSKI MEDIJI O POVLAČENJU ĐOKOVIĆA! Britanci se OBRUKALI kao NIKAD!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, u utorak je šokirao teniski svet objavom povlačenja sa Rolan Garosa zbog povrede kolena.

Nakon što je istog dana otišao na magnetnu rezonancu, utvrđeno je da je pokidao meniskus kolena, što je bio razlog njegovog povlačenja sa turnira.

Svetki mediji su žustro reagovali na ovu vest. "Dejli Mejl" je objavio sramotan naslov: "Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa zbog povrede kolena, nekoliko sati nakon čarke sa ženom", dok je "BBC" preneo naslov "Povređeni Đoković se povukao sa Rolan Garosa".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković tokom meča sa Serundolom

Francuski "Ekip" je dao kratak naslov "Povređen, Đoković objavio povlačenje", dok je italijanska "Gazeta delo Sport" istakla da se "Đoković povukao sa Rolan Garosa, Siner postao prvi na svetu: Prvenac Italijana u istoriji tenisa". Španska "Marka" je samo napisala da se Đoković povukao sa Rolan Garosa, a da je Siner postao prvi teniser sveta.

Nole je trebalo da igra u četvrtfinalu protiv Kaspera Ruda u sredu, što je bio susret koji su mnogi nestrpljivo iščekivali. Međutim, povreda je prekinula njegov uzbudljiv put na ovom turniru.

Rekorder po broju Grend slem titula je pokazao izuzetnu formu na ovogodišnjem Rolan Garosu, ali nažalost, povreda je prekinula njegov pohod ka još jednom velikom uspehu. Sada će se fokusirati na oporavak i povratak na teren, dok će svet tenisa sa nestrpljenjem iščekivati njegov povratak u vrhunsku formu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading