NOVA FRANCUSKA REVOLUCIJA: Novakovi fanovi kipte od besa - organizatori su sabotirali Đokovića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.06.2024

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači ne biraju reči...

NOVA FRANCUSKA REVOLUCIJA: Novakovi fanovi kipte od besa - organizatori su sabotirali Đokovića!

Foto: Instagram.com/djokernole

Nakon što je Novak Đoković objavio na društvenim mrežama da se povlači s Rolan Garosa zbog pucanja meniskusa desnog kolena, navijači su besni na organizatore francuskog turnira. Zvaničnici su mu poželeli brz oporavak, ali su mnogi smatrali da su licemeri jer su doprineli povredi koja će ga dugo udaljiti s terena.

Đoković je za samo dva dana na terenu proveo čak devet sati, uključujući meč s Lorencom Musetijem, koji je počeo u 22.30 u subotu i završio se u tri sata nakon ponoći. Ovo je poremetilo Novakov oporavak i pripremu za naredne mečeve. Dodatni problem predstavljao je i loš teren, na kojem se Nole žalio zbog klizavosti, ali Francuzi nisu preduzeli ništa po tom pitanju.

Nakon Đokovićevog povlačenja, zvanični nalog Rolan Garosa je uputio želje za oporavak, što je izazvalo žestoke reakcije navijača. Neki od komentara su bili vrlo oštri, optužujući francuski turnir za neodgovornost i maltretiranje broja jedan.

Foto: Instagram.com/djokernole

Javnosti se obratio i Novak Đoković

 

- I dogodine spremite ovako terene, majku vam je*em! Treba da vas tuži! Stoko - samo je jedna od reakcija besnih navijača, a zatim su usledile i dodatne oštre reakcije:

- "Vi ste odgovorno za ovu povredu. Šta je bio problem sa zalivanjem terena? Šta je sa rasporedom", "Terate ga da igra do četiri ujutru, pa sad glumite dobre momke", kao i "Prestanite da lažete da mu želite najbolje".

Novak je izrazio želju da se oporavi što pre da bi bio spreman za Olimpijske igre, te će krenuti u trku s vremenom. Takođe je najavio početak konsultacija sa stručnjacima da bi pronašao najbolji način za oporavak od ove vrste povrede.

Iako je povlačenje s Rolan Garosa razočaralo mnoge navijače, Novak Đoković je zahvalio svojim pristalicama na podršci i najavio skori povratak na teren.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading