"ZNATE ŠTA, NEĆU DA..."! Direktorka Rolan Garosa POBESNELA zbog pitanja o Novaku!

Autor:

Sport

09.06.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori turnira u Parizu se obrukali kao nikad.

"ZNATE ŠTA, NEĆU DA..."! Direktorka Rolan Garosa POBESNELA zbog pitanja o Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Na dan finala Rolan Garosa održana je konferencija za medije na kojoj su svoje komentare o tekućem turniru izneli predsednik teniskog saveza Francuske Žil Moreton i direktorka takmičenja Ameli Morezmo.

Njih dvoje odgovarali su na pitanja novinara koji ih nisu štedeli ni na francuskom ni na engleskom jeziku.

Većina pitanja bila je o tome zašto nije bilo ženskih mečeva u večernjem terminu, a posle toga na red je došlo pitanje o skandaloznom potezu organizatora.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sada kada znate sve što se dogodilo i kako je ispalo. Da li biste napravili drugačiji izbor prve subote kada ste ubacili u program meč između Grigora Dimitrova i Zizu Bergsa koji je odložio početak duela Novaka Đokovića i Lorenca Musetija?

- Znate šta? Neću da vam odgovorim na to pitanje. Kao što sam već ponovila više puta, uvek je lako pričati kada se sve završi, kada znate kako će dan da se odvija. Bilo koji dan, kiša je padala ceo dan, tako da stvari ne funkcionišu tako idealno.

Tokom meča sa Fransiskom Serundolom, Novak Đoković je izrazio nezadovoljstvo stanjem šljake i zatražio češće čišćenje terena. Ameli Morezmo je istakla da odluke o čišćenju terena zavise od sudija i supervizora, te da se takve odluke donose na licu mesta u skladu sa trenutnim okolnostima.

- Ukoliko sam ja dobro shvatila, to ne zavisi samo od igrača, nego je to i odluka sudije. Takođe, supervizor je bio na terenu tog dana i doneo je odluku. Takve odluke donose se na terenu od strane ljudi koji mogu da sude da li je to moguće ili ne. To šta se dogodilo tog dana je odluka koja je doneta i to je to - istakla je Ameli Morezmo.

Imala je bivša teniserka i nekadašnji trener Endija Mareja spreman odgovor i na ta pitanja, pa je tako, očekivano, uradila sve da skloni pažnju sa krivice Rolan Garosa...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading