NIKAD NE BISTE POGODILI! Evo šta radi Novak dok Alkaraz i Zverev igraju finale Rolan Garosa! (FOTO)

Autor:

Sport

09.06.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser zbog povrede se povukao iz Pariza.

NIKAD NE BISTE POGODILI! Evo šta radi Novak dok Alkaraz i Zverev igraju finale Rolan Garosa! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Odsustvo Novaka Đokovića sa Rolan Garosa smanjilo je i broj srpskih navijača na tribinama "Filipa Šatrijea", koji su tokom igranja prvog reketa sveta (još uvek) bili konstantna podrška najuspešnijem u istoriji "belog sporta".

Na njegovu žalost, kao i svih Noletovih navijača, Đoković je u četvrtfinalu protiv Franciska Serundola iz Argentine doživeo tešku povredu, zbog koje je uprkos pobedi od 3:2, morao da se povuče sa drugog Grend slema u sezoni.

Dan posle trijumfa, pred meč sa Kasperom Rudom iz Norveške, rekorder po broju Grend slem titula predao je bez borbe Norvežaninu, a potom i operisan u Parizu. Hirurški zahvat protekao je uspešno, pa se Nole polako oporavlja od povrede, kako bi spreman dočekao naredne izazove.

Kako ovogodišnje finale između Aleksandera Zvereva iz Nemačke i Karlosa Alkaraza iz Španije kroji Đokovićevu sudbinu, da li će biti drugi ili treći od ponedeljka (u zavisnosti ako "Karlitos" osvoji titulu, Nole pada na treće mesto), srpski as pomno prati dešavanja iz Pariza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

U društvu sina Stefana i njegovih drugara, Novak pažljivo gleda kako teče meč Nemca i Španca, koji će, u svakom slučaju, nekom doneti prvi, istorijski, trofej na Rolan Garosu.

Podsetimo, ni Zverev ni Alkaraz nisu imali priliku do sada da dignu pehar u Parizu. Aleksander je igrao finale US Opena u Parizu, što mu je najveći uspeh na grend slemovima, dok je Karlitos slavio na Flešingu 2022, a prošle godine na Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading