ALKARAZ DAO ČUDNU IZJAVU! Zaboravio na Novaka, a šta je OVIM hteo da KAŽE?!

Autor:

Sport

07.06.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac prošao u finale Rolan Garosa.

ALKARAZ DAO ČUDNU IZJAVU! Zaboravio na Novaka, a šta je OVIM hteo da KAŽE?!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz dao je komentar na svoju pobedu protiv Janika Sinera u polufinalu Rolan Garosa.

Nakon teške borbe koja je trajala četiri sata i 10 minuta, momak iz Mursije je istakao važnost pronalaženja radosti čak i u patnji na terenu, posebno na šljaci, naglasivši da u patnji na terenu treba uživati.

- Moraš da pronađeš radost i u patnji na terenu, to je ključ, pogotovo na šljaci, na Rolan Garosu… Duge razmene, četiri sata, ali kao što uvek kažem svom timu, u patnji na terenu treba uživati - rekao je Alkaraz.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Alkaraz će u nedeljnom finalu igrati protiv pobednika meča između Norvežanina Kaspera Ruda i Aleksandera Zvereva iz Nemačke. S obzirom na njegovu impresivnu formu i borbeni duh prikazan u dosadašnjim mečevima, očekuje se da će finale biti izuzetno zanimljivo i uzbudljivo za sve ljubitelje tenisa.

Otkrio je da je najteže mečeve igrao upravo protiv Sinera, i kao da je zaboravio mečeve koje je igrao protiv najboljeg svih vremena Novaka Đokovića.

- Najteže mečeve u kratkoj karijeri igrao sam protiv Sinera, onaj US open 2022. Neverovatan je igrač sa sjajnim timom, radujem se novim mečevima s njim - istakao je Karlos Alkaraz.

Španac je prošle sezone stigao do polufinala, gde ga je zaustavio Nole, tako da je plasmanom u finale zaradio dodatne bodove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading