SRAMOTA EPSKIH RAZMERA: Italijan pljunuo na Novaka! Niko nikada nije ovako ponizio Đokovića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.06.2024

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ni obraza, ni srama.

SRAMOTA EPSKIH RAZMERA: Italijan pljunuo na Novaka! Niko nikada nije ovako ponizio Đokovića!

Foto: Instagram.com/djokernole

Italijanski teniser Nikola Pjetranđeli, osvajač dva Rolan Garosa 1959. i 1960. godine, nedavno je izneo kontroverzne izjave u vezi sa Novakom Đokovićem, pokušavajući da umanji njegov značaj. Pjetranđeli je javno iskazao nepoštovanje prema Đokoviću, ignorišući njegovu veličinu i doprinos svetu tenisa.

Italijanski teniser je izneo tvrdnje da će nova era tenisa biti obeležena imenima poput Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, pokušavajući da umanji značaj Novaka Đokovića. Ove tvrdnje su izazvale kontroverze u teniskoj javnosti, ali je istovremeno i ukazala na to da se svet tenisa menja i da se pojavljuju novi talenti koji bi mogli da preuzmu primat.

- Počinje nova era. Prvo je bila era Rafela Nadala i Rodžera Federera, a sad će Janika Sinera i Karlosa Alkaraza - na sraman način Italijan je "zaboravio" Novaka Đokovića, najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta.

Foto: www.profimedia.rs

Nikada neće ni prići Novaku - Janik Siner i Karlos Alkaraz

 

Pjetranđeli je takođe kritikovao ATP zbog liste najboljih tenisera, posebno ističući da je Janik Siner već neko vreme bio broj jedan, iako je to bio rezultat bodova, ne kvaliteta igre. Ove izjave ukazuju na kompleksnost sistema rangiranja tenisera i otvaraju pitanje o pravednosti same liste.

Italijanski teniser je takođe ranije davao kontroverzne izjave u vezi sa Novakom Đokovićem i njegovim boravkom u Australiji, posebno se osvrćući na pitanje vakcinacije. Njegova izjava da bi svi teniseri trebalo da štrajkuju ukoliko bi Novak dobio dozvolu da igra, naglašava duboke podele i kontroverze koje su pratile ovaj slučaj.

Navedeni komentari Nikole Pjetranđelija su izazvali veliku pažnju u teniskoj javnosti i otvorili pitanja o odnosima među teniserima, kao i o samoj strukturi svetskog tenisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Zabluda

09.06.2024 08:07

Italijani su baš razočarali ! Sramotno ponašanje naročito posle one flaše...nigde nikakvo izvinjenje od organizatora. A mi mislili da nas vole....

Kicko

09.06.2024 08:28

Iskompleksiran, kao i mnogi drugi , pa i oni koji su ranije bili uspešni teniseri ili teniserke. Zavist kao rezultat neprihvatanja evidentnih činjenica=loš karakter

Krle

09.06.2024 12:45

Nikoga nije zaboravio. Samo je naveo po dvojicu prvih tenisera.

Rio

09.06.2024 22:07

Neki Pjetranđeli, pazi molim te!? Osvojio šta? Koliko puta? Pas laje vetar nosi, koga briga?