LJUBIMAC GROBARA IZDOMINIRAO! Bajern korak bliži TITULI!

Autor:

Sport

08.06.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Vladimir Lučić predvodio je tim iz Minhena do pobede.

LJUBIMAC GROBARA IZDOMINIRAO! Bajern korak bliži TITULI!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Košarkaška ekipa Bajerna iz Minhena uspela je da stekne prednost nad berlinskom Albom u finalnoj seriji prvenstva Nemačke. U prvom meču, izabranici prekaljenog stručnjaka Pabla Lasa su trijumfovali rezultatom 79:67, pokazujući znatno bolju igru u odnosu na protivnika.

Bavarci su od samog početka meča demonstrirali svoju snagu, stekavši prednost od +7 već u prvoj četvrtini. Međutim, u drugom delu igre, "albatrosi" su uspeli da se vrati u meč, što je dovelo do veće neizvesnosti u nastavku.

Republika

Foto: Starsport

Pablo Laso

Nakon što su se gosti držali gotovo celu treću deonicu, usledio je neočekivan kolaps u poslednjem delu meča. Alba je postigla samo dva poena u poslednjih deset minuta, olakšavajući tako put Bajernu ka pobedi.

Srpski reprezentativac Vladimir Lučić se istakao sa 17 poena, četiri skoka i četiri asistencije, dok su ga pratili Edvards sa 15 poena, kao i Obst. Sa druge strane, najefikasniji u redovima Albe bio je Braun sa 15 koševa, šest skokova i pet asistencija.

Naredni duel između ove dve ekipe zakazan je za 10. jun, a domaćin će ponovo biti Bajern. Berlinci će morati da zaigraju mnogo bolje u nastavku serije, kako bi nadoknadili zaostatak i došli do pobede. Treba reći da će šampion biti onaj ko ostvari tri pobede.

Podsetimo, oba bundesligaša nisu uspela da se plasiraju u plej-of Evrolige u nedavno završenoj sezoni, jer su Bavarci završili kao 15. na tabeli sa 13 pobeda i 21 porazom, dok je klub iz Berlina bio ubedljivo poslednji sa samo pet trijumfa i čak 29 neuspeha!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading