IZNENAĐENJE, ILI NE: Terzić PREUZIMA Mančester junajted!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.06.2024

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener koji je u odve uzastopne sezone ostao bez trofeja na samo korak od osvajanja, mogao bi da se ovog leta preseli na Ostrvo.

IZNENAĐENJE, ILI NE: Terzić PREUZIMA Mančester junajted!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda prethodne 2022/23 sezone šokantno su porazom na svom terenu u poslednjem takmičarskom meču ostali bez "salatare" u nemačkoj Bundesligi, a u nedavno okončanoj takmičarskoj godini pokekli su u velikom finalu Lige šampiona, gde su u finalu od "milionera" bili bolji fudbaleri madridskog Reala.

I pored svega navedenog, Edin Terzić trener ekipe iz Dortmuda nalazi se na korak od selidbe u "kolevku fudbala" gde bi mogao da sedne na klupu slavnog Mančester junajteda.

Sezona fudbalera Mančester junajteda završena je osvajanjem FA kupa, ali to nije bilo dovoljno da se popravi utisak još jedne razočaravajuće takmičarske godine. Trener Erik Ten Hag i pored osvajanja prestižnog pehara, nalazi se na izlaznim vratima "Old Traforda", a čini se da su čelnici "đavola" okrenuli ka treneru čiji koreni potiču sa balkanskih područja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Došlo je vreme da okrene novu stranicu trenerske karijere - Edin Terzić

 

Spekulacije o Ten Hagovoj zameni postale su sve glasnije, a kao moguće rešenje nameće se ime aktuelnog trenera Borusije Dortmund, Edina Terzića. Nakon izgubljena dva, već viđena trofeja, čini se da će rukovodstvo "milionera" dobro razlisliti o osvežavanju treenrskog stafa, a upravo navedeno je skrenulo pažnju čelnika slavnog kluba sa Ostrva.

Čelnici "Crvenih đavola" vide Terzića kao odlično rešenje za budućnost kluba, s obzirom na njegovo iskustvo, ali i mladost i želju za dalji napredak. Ostaje da se vidi kako će se dalja situacija razvijati i da li će Edin Terzić zaista preuzeti kormilo Mančester junajteda.

U međuvremenu, navijači i analitičari sa nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu o novom treneru, uz nadu da će novi lider doneti promene koje su preko potrebne ovom renomiranom engleskom klubu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading