KAKVA ČAST! Nisu ga ZABORAVILI! Srpski teniser dobio SPECIJALNU pozivnicu za OVAJ turnir!

Autor:

Sport

08.06.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje "zagrevanje" za Vimbldon.

KAKVA ČAST! Nisu ga ZABORAVILI! Srpski teniser dobio SPECIJALNU pozivnicu za OVAJ turnir!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

Početak teniske sezone na travi označava početak novih izazova za igrače "belog sporta" širom sveta. Jedan od njih je i Hamad Međedović, koji je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru u Štutgartu.

Iako je prvobitno bio prijavljen za kvalifikacije, Hamad će direktno igrati u glavnom žrebu, što predstavlja veliku priliku za njega.

Na startu takmičenja, Hamad će se suočiti sa Mađarom Fabijanom Marošanom, dok bi u drugom kolu mogao da se sastane sa trećim nosiocem, Aleksandrom Bublikom iz Kazahstana.

Foto: www.profimedia.rs

Hamad Međedović

Nakon nedavnog poraza na Rolan Garosu od Italijana Flavija Kobolija, Međedović će sigurno želeti da ostvari bolji rezultat u Štutgartu i pokaže svoje veštine na travi.

Novopazarac trenutno zauzima 135. mesto na ATP listi, a najbolji plasman mu je bila 102. pozicija, ostvarena 16. oktobra prošle godine.

Kada je reč o učešćima na Grend slemovima, Hamad Međedović je tri puta prošao u glavni žreb: dvaput na Rolan Garosu, prošle i ove sezone, a jednom je igrao u prvom kolu Vimbldona, ali ga je takođe minule godine zaustavio Kristofer O' Konel iz Australije, eliminisavši ga rezultatom 3:0 (po setovima 6:3, 7:5, 6:4).

Sada Hamad Međedović ima priliku da se u Štutgartu pripremi za nova iskušenja na najprestižnijem Grend slemu, u Londonu, te načini iskorak bar do druge runde na vimbldonskoj travi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading