ITALIJAN RAZOČARAN ISPADANJEM! Sinera pitali da li će GLEDATI finale! OVO je bio njegov ODGOVOR!

Autor:

Sport

07.06.2024

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac Karlos Alkaraz bio je nepremostiva prepreka.

ITALIJAN RAZOČARAN ISPADANJEM! Sinera pitali da li će GLEDATI finale! OVO je bio njegov ODGOVOR!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner doživeo je poraz od španskog tenisera Karlitosa Alkaraza u polufinalu Rolan Garosa, nakon dramatičnog meča koji je trajao pet setova.

Novi svetski broj 1 je na konferenciji za medije izrazio svoje razočaranje porazom, ali je istovremeno čestitao svom protivniku na pobedi, ističući da je meč bio izuzetno dobar i da je Španac bio bolji u ključnim trenucima.

- Mislim da je bio sjajan meč, igrao je bolje u ključnim trenucima i to je presudilo. Razočaran sam time kako se završilo, ali sve je to deo mog napretka. Gledajući kakvo je stanje bilo pre turnira, srećan sam, ali sada sam razočaran. Trudiću se da napredujem, već jesam u odnosu na prošlu godinu. Igraćemo ovde i za Olimpijske igre - rekao je Siner.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Tokom meča, bilo je očigledno da je Siner imao problema sa grčevima, te je nekoliko puta zatražio intervenciju fizioterapeuta. 

- Bilo je mnogo tenzije, malo i grčeva. Sada se malo bolje nosim sa takvim situacijama, ranije nisam uspevao. Nisam bio zabrinut u vezi sa svojim telom. Kuk je bio OK. Kako vreme u meču protiče, jasno je da mi desni kuk nema snagu kao levi, ali to je sada normalno, pogotovo posle dva i po do četiri seta. Ipak, to nije izgovor, kretao sam se dobro i osećao sam se dobro na terenu.

Siner je istakao da su on i Alkaraz već odigrali nekoliko mečeva jedan protiv drugog, te da se očekuje da će njihovo rivalstvo nastaviti da se razvija. Naglasio je da obojica dobro proučavaju igru protivnika i da se međusobno bolje upoznaju, kao i nije siguran da li će gledati finale.

- Uvek volim da gledam tenis. Ako budem imao vremena, pogledaću malo finala. S druge strane, teško je gledati kada se izgubi u polufinalu, bolno je, jer znaš da si mogao da budeš tamo. Kada se izgubi u početnim rundama, onda je drugačije, onda gledaš - istakao je Janik Siner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading