IAKO SE NOVAK POVUKAO! Srbiju ima ko da PREDSTAVLJA u polufinalu Rolan Garosa!

Autor:

Sport

07.06.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmantna Srpkinja deli pravdu u meču Zvereva i Ruda.

IAKO SE NOVAK POVUKAO! Srbiju ima ko da PREDSTAVLJA u polufinalu Rolan Garosa!

Foto: www.profimedia.rs

Srbija je ostala bez predstavnika u singlu na ovogodišnjem Rolan Garosu, ali to ne znači da naša zemlja nije zastupljena u završnici turnira.

Naime, i pored Novakove povrede, Srbija ima svoju predstavnicu u polufinalu - reč je o Srpkinji Marijani Veljović, koja sudi meč između Aleksandera Zvereva iz Nemačke i Norvežanina Kaspera Ruda.

Nažalost, Novak Đoković se suočio sa povredom kolena koja ga je sprečila da nastupi u polufinalu Rolan Garosa. Nakon operacije kojoj je bio podvrgnut, najuspešniji u istoriji "belog sporta" je započeo proces oporavka kako bi se što pre vratio na teren i nastavio sa svojim impresivnim teniskim nastupima.

 

 

Dok Srbija nema svog predstavnika u samom takmičenju, Aleksander Zverev i Kasper Rud se bore za mesto u finalu. U njihovom meču se odvija rovovska borba, jer je rezultat u setovima izjednačen, prvi je dobio prošlogodišnji finalista Rud s ubedljivih 6:2, da bi Nemac uzvratio istom merom u drugom periodu.

Sudija meča između Zvereva i Rude je Srpkinja Marijana Veljović, čime se Srbija ipak na neki način predstavlja u završnici turnira. Njen autoritet i preciznost će biti od presudnog značaja za ishod ovog važnog meča, a njena uloga dodatno ističe značaj prisustva Srbije na ovom takmičenju.

Podsetimo, prvi finalista je Karlos Alkaraz iz Španije, koji je savladao budućeg broja 1, Janika Sinera iz Italije posle pet setova 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading