NOVAK IZNENADIO FANOVE! Evo kako Đoković PROVODI slobodno VREME u Parizu! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta startuje u prvom kolu protiv Francuza Pjer Iga Erbera.

NOVAK IZNENADIO FANOVE! Evo kako Đoković PROVODI slobodno VREME u Parizu! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Novak Đoković

Ceo teniski svet s nestrpljenjem iščekuje nastup Novaka Đokovića na drugom Grend slemu u sezoni!

Prvi reket ATP liste izlazi na teren u utorak oko 20 časova, a protivnik će mu biti francuski predstavnik Pjer Igo Erber, trenutno 142. igrač planete.

Posebno će biti zanimljivo kako će srpski as odreagovati posle iznenadne eliminacije sa ATP turnira u Ženevi, gde ga je zaustavio Tomaš Mačah iz Češke. Prethodno je Nole poražen i na Mastersu u Rimu, od Čileanca Alehandra Tabilea.

Treba dodati da Đoković još čeka na prvu titulu u 2024. naročito jer mu se nije dogodilo otkako je zagospodario teniskim svetom, da do polovine godine bude bez trofeja.

U međuvremenu, Novak je odlučio da da sebi oduška i predah između treninga iskoristi da pogleda najzanimljiviji meč današnjeg programa na Rolan Garosu u kojem se sastaju Aleksander Zverev iz Nemačke i rekorder sa 14 titula u Bulonjskoj šumi, Rafael Nadal.

Nemac trenutno vodi 2:0 u setovima, a ukoliko bude eliminisan, Rafa je najavio da bi ovo mogao da bude njegov poslednji turnir u karijeri na pariskoj šljaci.

Ipak, tokom jučerašnjeg dana, španski as je nagovestio da bi ipak mogao da se predomisli, što je naišlo na iznenađujuću reakciju kod organizatora Otvorenog prvenstva Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading