MEGASENZACIJA U BULONJSKOJ ŠUMI! Ima priliku da osvoji DVA TROFEJA!

Autor:

Sport

07.06.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao od iskusne Italijanke.

MEGASENZACIJA U BULONJSKOJ ŠUMI! Ima priliku da osvoji DVA TROFEJA!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanska teniserka Jasmin Paolini je definitivno obeležila ovogodišnji Rolan Garos svojim izvanrednim nastupom.

Pored plasmana u finale singla, gde će se boriti za titulu protiv Ige Švjontek, Paolini je zajedno sa sunarodnicom Sarom Erani izborila i plasman u finale dubla.

Njih dve, kao 11. nositeljke, su u dramatičnom polufinalnom meču savladale Martu Kostjuk iz Ukrajine i Elenu Gabrijelu Ruse iz Rumunije u tri seta (1:6, 6:4, 6:1), ostavljajući Paolini u nadi da može osvojiti čak dva trofeja iz Pariza.

 

 

Meč je počeo loše za Italijanke, koje su izgubile prvi set sa 1:6 nakon tri izgubljena servisa. Činilo se da će Ukrajinka i Rumunka rutinski završiti posao.

Međutim, Paolini i Erani su se vratile u igru. Drugi set bio je prepun preokreta i brejkova, a jedan gem doneo je čak 13 izjednačenja. Iako su Kostjuk i Ruse uspele da naprave brejk u tom ključnom gemu, Italijanke su se snažno vratile i izjednačile rezultat u setovima.

Treći set bio je prava demonstracija moći Paolini i Erani, koje su izgubile samo jedan gem, završivši meč sa 6:1 i obezbedivši svoje mesto u finalu dubla. Njihove protivnice u finalu biće Dolehajd/Kravčik ili Gof/Sinjakova.

Jasmin Paolini je definitivno iznenadila teniski svet svojim izvanrednim nastupom na Rolan Garosu, a ostaje da vidimo da li će uspeti da ostvari svoj san i osvoji oba trofeja iz Pariza.

S obzirom na njenu borbenost i izvanrednu igru, nema sumnje da će finale biti uzbudljivo i da će Paolini i Erani dati sve od sebe da se domognu titule u dublu. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog velikog finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading