AMERIKANKA ZAGRMELA ZBOG NOVAKA! Udarila po ORGANIZATORIMA RG! Sve im je SASULA u lice!

Autor:

Sport

04.06.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštre reči mlade teniserke.

AMERIKANKA ZAGRMELA ZBOG NOVAKA! Udarila po ORGANIZATORIMA RG! Sve im je SASULA u lice!

Foto: Tanjug/AP

Američka teniserka Koko Gof iznela je svoje mišljenje o povlačenju Novaka Đokovića sa Rolan Garosa i izrazila iznenađenje njegovom odlukom.

Trenutno treća igračica WTA liste je istakla da je bila šokirana kada je saznala da je Đoković odlučio da se povuče sa ovog prestižnog teniskog turnira, nakon što je utvrđeno da je pokidao meniskus kolena.

- Videla sam, tačnije Bred mi je rekao to. On prati sve što se dešava na kompleksu. Bila sam veoma iznenađena tom odlukom. Gledala sam njegov meč protiv Serundola. Videla sam da se muči, da mu je fizički teško. Rekla bih da su svi, dobro ne baš svi, mislili da je blizu da izgubi - rekla je Koko Gof.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Koko Gof

Ona je izjavila da je pratila Novakov meč protiv Franciska Serundola i da je primetila da se borio sa fizičkim naporima. Takođe, bila je iznenađena njegovom odlukom, posebno zbog toga što je imao dva uzastopna duela koja su se završila u pet setova. Ova neobična okolnost mogla je imati uticaja na njegovo povlačenje sa turnira.

Ipak, bila je iznenađena odlukom prvog reketa sveta da se povuče sa Rolan Garosa, posebno, jer je imao veoma zahtevne mečeve. Njegova borba sa fizičkim naporima tokom mečeva mogla je da bude ključni faktor koji je uticao na njegovo povlačenje sa turnira.

Koko Gof je takođe kritikovala organizaciju turnira, ističući da je nezadovoljna činjenicom da je Novak Đoković imao dva uzastopna meča koja su se završila u pet setova. 

- Osećam, ne želim ovo da zvuči kao da mu ubacujem reči u usta, ali mislim da je nesrećno to što je dva uzastopna meča završio u pet setova. Rekla bih da je kombinacija te dve stvari imala uticaj - zaključila je Gof.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading