TENISKA LEGENDA ŠOKIRANA POSLE NOVAKOVOG POVLAČENJA: Vilander NE MOŽE da veruje!

Autor:

Sport

04.06.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nešto mu se ipak desilo sa nogom"

TENISKA LEGENDA ŠOKIRANA POSLE NOVAKOVOG POVLAČENJA: Vilander NE MOŽE da veruje!

Foto: Tanjug/AP

Mats Vilander i Novak Đoković

Nakon što je magnetna rezonanca pokazala oštećenje meniskusa, najbolji srpski teniser Novak Đoković doneo je tešku odluku da se povuče sa Rolan Garosa. Ova vest je razočarala mnoge navijače širom sveta.

Pošto je Nole avanturu pre finala završio u pet pokušaja ove sezone (Australijan open, Indijan Vels, Monte Karlo, Rim i Ženeva), sada, baš kada se činilo da hvata svoju prepoznatljivu formu za ono što mu je najznačajnije ove godine - Olimpijske igre, povreda ga je sputala i u najgorem mogućem trenutku ga odvojila od terena.

Teniska legenda Mats Vilander koji u poslednje vreme ne daje toliko lepe komentare na račun Đokovića ostao je zatečen posle najnovijih informacija.

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Mats Vilander

- Nisam očekivao. Šokiran sam. Završio je meč jako. Loše je delovao sredinom meča, kasnije je postao bolji. Možda je popio neke pilule protiv bolova. Toliko je dobro igrao poslednjih 20 minuta, tako da je za mene ovo veliki šok. Nešto mu se ipak desilo sa nogom, izjavio je Šveđanin i dodao:

- Bio je i te kako nezadovoljan tokom meča. Čuli smo komentare koje je dao posle meča. Juče je bilo toplije, šljaka je bila problem. Bilo je hladno od početka turnira, vlažno, bilo je klizavo na terenu.

Podsetimo, dr Moma Jakovljević je za Republiku govorio o prirodi povrede koju je Novak zadobio, te objasnio šta ga to može očekivati u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading