ČELNICI ROLAN GAROSA SE OBRATILI NOVAKU! Evo šta su PORUČILI Đokoviću!

Autor:

Sport

04.06.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser povukao se sa takmičenja zbog povrede.

ČELNICI ROLAN GAROSA SE OBRATILI NOVAKU! Evo šta su PORUČILI Đokoviću!

Foto: Instagram.com/djokernole

Najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta", Novak Đoković, neočekivano se oprostio od ovogodišnjeg Rolan Garosa. Nažalost, povreda ga je sprečila da nastavi sa pohodom ka rekordnoj 25. Grend slem tituli, ali to nije umanjilo podršku koju je dobio od svojih navijača, kolega tenisera i organizatora turnira.

Nole se oglasio na svom Instagram profilu kako bi obavestio svoje fanove o svojoj povredi i odluci da se povuče sa turnira. Njegova otvorena i iskrena poruka izazvala je lavinu reakcija i pružila uvid u mentalnu snagu i odlučnost koju Đoković poseduje i van terena.

Nakon Novakove objave, stigle su brojne poruke podrške sa svih strana. Kolege teniseri, sportski zvaničnici i verni navijači pružili su reči podrške i poželeli brz oporavak jednom od najvećih sportskih heroja današnjice.

Foto: printscreen

 

Organizatori drugog Grend slema u sezoni takođe su se oglasili povodom Novakove povrede, izražavajući žaljenje zbog ovakvog ishoda, ali su istovremeno uputili tople reči podrške i poželeli mu brz oporavak. Njihov gest pokazuje koliko je Đokovićeva prisutnost na ovom turniru bila važna i poštovana.

- Želimo ti brz oporavak i vidimo se sledeće godine Nole - piše u objavi Rolan Garosa.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju izuzetnu sportsku i ljudsku veličinu, kako na terenu, tako i van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Neko

04.06.2024 21:22

Ma sramota da bude organizatore... na sve nacine su pokusavali da mu naude a sada mu zele oporavak. LICEMERI jedni, samo ovako mogu da ga zaustave. Ali Nole je covek i to ce im oprostiti, i iako je odustso id takmicenja on je mentalni i duhovni POBEDNIK na ovom turniru!!! Najbolji si Nole!!!

Odgovori 37 3
rade.

05.06.2024 13:21

@Neko - lepo ih je upozorio da teren nije dobar i da se kliza ali to nije uvaženo. možda je i to doprinelo Novakovoj povredi. trebalo mi možda pokrenuti proveru ko je odgovoran za to . pozdeav Nole.

Odgovori 10 1