BELORUSKINJA ZAGRMELA ZBOG NOVAKA! Sabalenka uputila OŠTRE REČI organizatorima!

Autor:

Sport

03.06.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije htela da prećuti nepravdu.

BELORUSKINJA ZAGRMELA ZBOG NOVAKA! Sabalenka uputila OŠTRE REČI organizatorima!

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka i Novak Đoković

Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se u osminu finala Rolan Garosa pobedivši Emu Navaro rezultatom 2:0.

Posle trijumfa, Sabalenka je izrazila nezadovoljstvo rasporedom mečeva, posebno nakon nedavnog iskustva završetka meča oko dva ujutru na jednom turniru.

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka

 - Završila sam oko dva ujutru na jednom turniru nedavno. Teško je kada se završi tako kasno. Raspored nam je sje*an, ne znam koju drugu reč da iskoristim. Morate da napravite novi raspored (u tenisu). Meni lično je bilo okej, volela bih da sam završila ranije, da sam išla na večeru, da ne idem u krevet tako kasno. Kada se meni desilo (ovo što i Novaku sada), išla sam oko četiri u krevet i spavala do podne. Bilo mi je okej jer smo imali slobodan dan, pa sam imala vremena da se spremim. Ako me pitate šta bih više volela, više bih volela da igram u podne nego u ponoć - rekla je sportska zvezda Belorusije - izjavila je Sabalenka, ističući kako bi više volela da završava mečeve ranije kako bi imala vremena za večeru i da ne ide u krevet tako kasno.

Beloruska teniserka je naglasila da je prethodno iskustvo završetka meča u kasnim satima uticalo na njen ritam i da bi radije igrala u podne nego u ponoć.

Iako je istakla da je imala slobodan dan nakon kasnog meča, naglasila je da bi više volela da je završila ranije kako bi imala više vremena za odmor i pripremu za naredni meč.

U četvrtfinalu Rolan Garosa, Sabalenka će igrati protiv pobednice duela Varvara Gračeva - Mira Andrejeva, a njeni navijači sa nestrpljenjem očekuju njen nastup i nadaju se da će uspeti da ostvari još jednu pobedu na ovom prestižnom teniskom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading