KAKO IKO MOŽE DA SUMNJA U NOVAKA? Legendarna šampionka OPLELA po Đokovićevim KRITIČARIMA!

Autor:

Sport

02.06.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake reči nekadašnje vladarke "belog sporta".

KAKO IKO MOŽE DA SUMNJA U NOVAKA? Legendarna šampionka OPLELA po Đokovićevim KRITIČARIMA!

Foto: Tanjug/AP

Svetska teniska ikona, Dženifer Kaprijati, koja je svojevremeno osvojila 14 titula, među kojima su bila i tri Gren slem - Australijan open i Rolan Garos 2001. godine, kao i turnir u Melburnu naredne sezone, otkrila je da voli da prati mečeve najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića.

Vodeći reket ATP liste odigrao je spektakularan meč u trećem kolu Rolan Garosa protiv italijanskog asa Lorenca Musetija. Nakon pet setova velike borbe, Đoković je uspeo da savlada svog protivnika posle četiri i po sata igre, ostvarivši pobedu tek u 03:07 izjutra po lokalnom vremenu u Parizu.

 

 

Ovaj herojski nastup privukao je pažnju širom sveta, a Đoković je još jednom potvrdio svoj neosporni talenat i izuzetnu formu.

Sve češće, u prilog Noletu, oglašavaju se teniske legende, a poslednji takav primer je nekadašnja američka igračica Dženifer Kaprijati, jedna od najboljih u svojoj generaciji.

- Ono što je Đoković uradio prethodne godine je neverovatno. Kako iko može da sumnja ili da kritikuje njegovu formu, bez obzira da li pobeđuje ili gubi? Volim da ga gledam kako igra - napisala je legendarna Amerikanka, u čijim smo mečevima uživali pre dvadesetak godina.

Kaprijati je takođe napravila veliki uspeh na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine, gde je osvojila zlatnu medalju. Ovo je jedini trofej u bogatoj kolekciji koji nedostaje Đokoviću, a priliku da ga osvoji imaće ponovo na šljaci u Parizu, na takmičenju koje se održava ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading