HAOS NA ROLAN GAROSU! Dojava o BOMBI! Policija UPALA na Đokovićev trening!

Autor:

Sport

03.06.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa se ne prepušta slučaju.

HAOS NA ROLAN GAROSU! Dojava o BOMBI! Policija UPALA na Đokovićev trening!

Foto: Tanjug/AP

Pred meč osmine finala Rolan Garosa protiv Franciska Serundola iz Argentine na treningu Novaka Đokovića odigrala se nesvakidašnja situacija koja je privukla pažnju javnosti.

Naime, članovi obezbeđenja s psom specijalno dresiranim da otkrije eventualne eksplozivne naprave na tribinama iznenada su otišli do lože. Ova mera opreza izazvala je veliku pažnju okupljenih medija koji su se nalazili na licu mesta.

Kada su članovi obezbeđenja locirali zaboravljenu torbu, odlučili su da ne prepuste ništa slučaju. Pas je prvo temeljno onjušio torbu, a kad je dao signal da nema eksplozivnih materija, obezbeđenje je preduzelo dalje korake da bi se situacija rešila na bezbedan način.


Ova reakcija obezbeđenja jasno pokazuje ozbiljnost i posvećenost u održavanju sigurnosti na sportskim događajima, posebno na velikim takmičenjima, kao što je Rolan Garos.

Foto: Tanjug/AP

 

Sigurnost na sportskim događajima postaje sve važnija tema, posebno u svetlu aktuelnih događaja. Obezbeđenje se sve više oslanja na inovativne metode da bi osiguralo da sportski događaji proteknu bezbedno i bez incidenata.

Ovaj incident jasno pokazuje da se bezbednost sportista, gledalaca i svih prisutnih na sportskim događajima shvata veoma ozbiljno, te da se preduzimaju sve neophodne mere kako bi se garantovala njihova sigurnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading