UMOR MU NE MOŽE NIŠTA! Novakov prijatelj nastavlja da MELJE! Ispao OSMI NOSILAC!

Autor:

Sport

02.06.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne partije bugarskog tenisera u Parizu.

UMOR MU NE MOŽE NIŠTA! Novakov prijatelj nastavlja da MELJE! Ispao OSMI NOSILAC!

Foto: Tanjug/AP

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ostvario je novi značajan uspeh na Rolan Garosu, plasiravši se u četvrtfinale nakon pobede nad osmim teniserom sveta, Hubertom Hurkačem iz Poljske rezultatom 3:0 (po setovima 7:6, 6:4, 7:6).

Njihov duel je trajao dva sata i 55 minuta, a Dimitrov je trijumfovao uprkos činjenici da je sinoć kasno odigrao svoj odloženi meč protiv Zizua Bergsa iz Belgije u šesnaestini finala, kojeg je eliminisao ukupnim skorom 3:1.

Prvi set je doneo izuzetno neizvestan taj-brejk, u kojem je Dimitrov bio siguran i slavio rezultatom 7:5. Oba igrača su pokazala izuzetnu sigurnost na svojim servisima, a odluka je pala u taj-brejku.

Foto: Tanjug/AP

Hubert Hurkač je bio osmi nosilac u Parizu

Bugarski teniser je pokazao svoju klasu i u drugom setu, gde je uspeo da ostvari brejk u sedmom gemu, stičući dva seta prednosti zahvaljujući tome.

U trećem setu viđen je po jedan brejk na obe strane, a odluka je ponovo pala u taj-brejku. Dimitrov je uspeo da stegne svoju igru i osvoji taj-brejk rezultatom 7:3, osiguravši svoje mesto u četvrtfinalu.

U narednom meču, veliki prijatelj Novaka Đokovića će se suprotstaviti pobedniku duela Korentin Mute (Francuska) - Janik Siner (Italija), gde će imati priliku da nastavi sa svojim uspesima na ovom prestižnom teniskom turniru. Trenutno je nerešen rezultat u setovima (1:1), pa će Dimitrov još malo morati da pričeka, kako bi saznao sledećeg protivnika u borbi za polufinale drugog Grend slema u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading