USPEH KARIJERE OLGE! Evo šta je sve Danilovićeva ZARADILA plasmanom među 16 najboljih! Plasman KARIJERE na WTA listi!

Autor:

Sport

02.06.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki rezultat napravila je srpska teniserka.

USPEH KARIJERE OLGE! Evo šta je sve Danilovićeva ZARADILA plasmanom među 16 najboljih! Plasman KARIJERE na WTA listi!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska teniserka Olga Danilović završila je svoj nastup na Rolan Garosu porazom u osmini finala od Čehinje Markete Vondroušove.

Nakon bezmalo dva sata borbe, aktuelna šampionka Vimbldona je uspela da iskoristi umor mlade Srpkinje i plasira se u četvrtfinale. Iako je propuštena prilika za dalji napredak, Olga Danilović je postigla najveći uspeh u karijeri na turniru u Bulonjskoj šumi.

Plasman u osminu finala Rolan Garosa doneo je Olgi Danilović najveću zaradu u karijeri - čak 250.000 evra. Ovo je značajan napredak u odnosu na prethodnu godinu kada je zaradila znatno manje novca za učešće na drugom Grend slemu u sezoni.

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović

Iako nije uspela da ostvari plasman u četvrtfinale, srpska teniserka će imati ogroman skok na narednoj WTA listi. Sa 125. mesta, zabeležiće napredak do 107. pozicije, što predstavlja najbolji plasman u njenoj karijeri! Da je uspela da pobedi, bila bi čak 78. na svetskoj rang listi, izbegavši time kvalifikacije na Grend slemovima i značajno olakšavajući svoju situaciju.

Iako je propuštena prilika za još bolji plasman, dobra vest za Olgu Danilović je da bi njen uspeh na Rolan Garosu mogao da joj pruži dodatni podstrek za napredak u narednim mesecima na WTA turu. S obzirom na njen talenat i dosadašnje rezultate, možemo očekivati da će srpska teniserka nastaviti da ostvaruje napredak i postiže dobre rezultate u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading