AKO PROĐE ITALIJANA! Novak DOBIO rivala u borbi za ČETVRTFINALE! Njega NIKO, ali niko NIJE OČEKIVAO!

Autor:

Sport

01.06.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje u šesnaestini finala na Rolan Garosu.

AKO PROĐE ITALIJANA! Novak DOBIO rivala u borbi za ČETVRTFINALE! Njega NIKO, ali niko NIJE OČEKIVAO!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković

U trećem kolu Rolan Garosa, Francisko Serundolo je napravio iznenađenje eliminisavši favorizovanog Tomija Pola rezultatom 3:1 (po setovima 3:6, 6:3, 6:3, 6:2).

Iako je Pol važio za blagog favorita, Serundolo, "specijalista za šljaku", uspeo je da preokrene rezultat i dođe do pobede, iako je Pol dobio prvi set. Ovaj trijumf sigurno će mu dati dodatno samopouzdanje u nastavku takmičenja.

Nakon što je Francisko Serundolo postigao impresivan rezultat, sada čeka da vidi ko će biti njegov sledeći protivnik. Pobednik duela između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija će izaći kao protivnik ovog mladog argentinskog tenisera. S obzirom na to da je Italijan relativno nepoznat faktor na velikim turnirima, biće zanimljivo videti kako će se suočiti sa najboljim teniserom sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Francisko Serundolo

Novak Đoković se suočava sa izazovom u vidu meča sa Lorencom Musetijem. Iako je do sada trijumfovao jednom u pet međusobnih mečeva, Italijan će sigurno biti motivisan da pokaže svoje sposobnosti protiv najuspešnijeg tenisera današnjice. Očekuje se da ova borba bude izuzetno zanimljiva, a pobednik će se suočiti sa Serundolom u narednoj fazi takmičenja.

Srpski as je na putu do šesnaestine finala eliminisao Pjer Iga Erbera iz Francuske sa 3:0, dok je isti rezultat bio i u drugoj rundi protiv Roberta Karbaljesa Baene iz Španije.

Italijanski as, takođe, nije izgubio set do sada, jer je izbacio Danijela Galahija iz Kolumbije i ljubimca pariške publike Gaela Monfisa, oba put po 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading