"NOVAK JE MOJ IDOL"! Niko ne OBOŽAVA Đokovića kao OVAJ sportista!

Autor:

Sport

28.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opčinjen je rezultatima prvog reketa sveta.

"NOVAK JE MOJ IDOL"! Niko ne OBOŽAVA Đokovića kao OVAJ sportista!

Foto: www.profimedia.rs

Argentinski teniser Tomas Martin Ečeveri započeo je svoj nastup na Rolan Garosu pobedom nad Francuzom Arturom Kazuom rezultatom 3:1 (3:6, 6:2, 6:1, 6:4).

Ečeveri je pokazao izuzetnu borbenost i sposobnost da se vrati u meč nakon gubitka prvog seta. Njegova upornost i fokus su mu omogućili da preokrene rezultat i zabeleži važnu pobedu na početku turnira.

Jedna od zanimljivih činjenica o Tomasu Martinu Ečeveriju je njegova velika ljubav prema Novaku Đokoviću, najboljem teniseru sveta. On je istakao da je Nole njegov idol i da već šest godina prati njegovu karijeru s posebnim interesovanjem. Čuvena slika na kojoj Ečeveri pokazuje papir s bodovima na ATP listi jasno pokazuje koliko mu je važno da prati Novakov uspon.

 

 

- On je moj idol! Šest godina ranije je nastala ta fotografija, gledam ga, pokušavam da unapredim igru u odnosu na njega. Mislim da će on i dalje dugo, dugo biti broj jedan. Znam da nema dobru godinu iza sebe, ali mislim da je sigurno favorit i da može da osvoji Rolan Garos - rekao je Ečeveri nakon pobede.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, odigraće svoj prvi meč na Rolan Garosu protiv Pjera-Iga Erbera u utorak oko 20:15 časova. S obzirom na Ečeverijevu podršku i veru u Novakov uspeh, ovo će svakako biti meč koji će pratiti i argentinski teniser, kao i mnogi ljubitelji tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading