ĐOKOVIĆ SAZNAO NAREDNOG RIVALA! Kraj za Lajovića na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

30.05.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlor Fric je bio bolji od našeg tenisera, pobedivši ga rezultatom 3:1

ĐOKOVIĆ SAZNAO NAREDNOG RIVALA! Kraj za Lajovića na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Lorenco Museti

Srpski teniser Novak Đoković igraće protiv Lorenca Musetija u trećem kolu Rolan Garosa. Museti je pobedio francuskog asa Gaela Monfisa rezultatom 3:0 (7:5, 6:1, 6:4) za samo dva sata i 11 minuta, a meč sa Đokovićem u trećoj rundi biće na programu u subotu, ukoliko vremenski uslovi dozvole. Prethodno, kiša je pravila ogromne probleme organizatorima prestižnog grend slema.

Do sada su Đoković i Museti odigrali pet mečeva, a Srbin je ostvario četiri pobede. Njihov prvi susret dogodio se 2021. godine na Rolan Garosu, a interesantno je da je jedini poraz koji Đoković doživeo od Musetija bio u Monte Karlu prošle godine. Museti je trenutno 30. na ATP listi, a podsećamo da su fantastičan meč odigrali prošle godine na Rolan Garosu, kada je Museti vodio sa 2:0 u setovima pre nego što je Đoković uspeo da se vrati i na kraju pobedi. 

Nažalost, Dušan Lajović je s druge strane zaustavljen u drugom kolu Rolan Garosa. Tejlor Fric je bio bolji od našeg tenisera, pobedivši ga rezultatom 3:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:3 i 6:4. Amerikanac je dominirao tokom meča, dok je Dušan Lajović pokazao znake života jedino u drugom setu. U trećem setu je uspeo da stigne do "brejka", ali je Fric odmah uzvratio i kasnije oduzeo još jedan servis Srbinu za vođstvo od 2:1 u setovima. U četvrtom setu, Lajović je odmah izgubio servis, što ga je koštalo pobede.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading