UDARIĆE SRBIN NA SRBINA! Međedović PRIHVATIO Filipov IZAZOV! Hamad IZBACIO velikog FAVORITA!

Autor:

Sport

20.05.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pazarac ubedljiv protiv nekadašnjeg Top 10 tenisera.

UDARIĆE SRBIN NA SRBINA! Međedović PRIHVATIO Filipov IZAZOV! Hamad IZBACIO velikog FAVORITA!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Rolan Garos, nakon što je rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 7:5) bio bolji od favorizovanog Luke Puja iz Francuske.

Tamo gde je stao u Rimu, nastavio je Hamad u Parizu, a čini se da je forma mladog srpskog tenisera konstantno u uzlaznoj putanji.

Naime, Međedović je prvi set rešio u svoju korist 6:3, dok je u drugom bilo 7:5, posle samo sat i po minuta efektivne igre.

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović je naredni rival Međedovića

Na taj način, Novopazarac je prihvatio "bačenu rukavicu" Filipa Krajinovića, koji je nešto ranije izbacio Amerikanca Martina Dama rezultatom 2:1 (6:7 (2:7), 6:3, 6:1) i čekao rivala iz ovog duela.

Tako ćemo u trećoj rundi gledati poslasticu i srpski derbi, jer će se sastati upravo Hamad i Fića.

Ostaje žal zbog činjenice da će samo jedan od njih moći da prođe dalje, ali ko god to bude, očekuje ga nešto lakši posao u poslednjoj rundi, jer ide na pobednika meča Duje Ajduković - Antoan Eskofije/Žofroa Blankano.

Podsećanja radi, titulu u Bulonjskoj šumi brani najbolji teniser sveta Novak Đoković koji je u prošlogodišnjem finalu Rolan Garosa "počistio" Kaspera Ruda iz Norveške maksimalnim rezultatom 3:0.

Nole je, inače, posle ranih eliminacija iz Melburna i Mastersa u Rimu, od senzacionalnog polufinaliste Čileanca Alehandra Tabila, odlučio da učestvuje na ATP turniru u Ženevi, iz serije 250.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading