BRAVO, FILIPE! Krajinović PREOKREOTOM stigao do 2. kola kvalifikacija za RG! Na pomolu SRPSKI OBRAČUN!

Autor:

Sport

20.05.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna igra Somborca protiv Amerikanca.

BRAVO, FILIPE! Krajinović PREOKREOTOM stigao do 2. kola kvalifikacija za RG! Na pomolu SRPSKI OBRAČUN!

Foto: Tanjug

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se danas u drugo kolo kvalifikacija za Rolan Garos, pošto je u prvom kolu kvalifikacija pobedio Amerikanca Martina Dama rezultatom 2:1 (po setovima 6:7 (2:7), 6:3, 6:1).

Meč je trajao sat i 57 minuta. Krajinović je 761. teniser sveta, dok se Dam nalazi na 179. mestu ATP liste.

Američki teniser je prvi set dobio u taj-brejku rezultatom 7:2. Krajinović je zaigrao angažovanije u nastavku meča, a drugi set je dobio 6:3 i odveo meč u treći odlučujući period.

Republika

Foto: Starsport

Međedović je potencijalni rival Krajinovića u 2.kolu kvalifikacija

Srpski teniser je dominirao u trećem setu, a svom rivalu je prepustio samo jedan gem. Krajinović će u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos igrati sa pobednikom meča između velikog prijatelja Hamada Međedovića i Luke Puja (Francuska).

Rolan Garos se igra od 26. maja do devetog juna. Titulu brani najbolji igrač sveta Novak Đoković, koji je prošle sezone u finalu savladao Kaspera Ruda iz Norveške sa maksimalnih 3:0 (7:6 (7:1), 6:3, 7:5).

Srpski as slobodan je u prvom kolu, dok će se u drugoj rundi sastati sa pobednikom duela između Nemca Janika Hanfmana i Britanca Endija Marija. Potencijalni rival u trećem kolu je Talon Grikspor, dok bi u polufinalu mogao da se susretne sa Tejlora Fricom. Za finale je projektovan njegov duel sa Kasperom Rudom.

Podsetimo, iako nije osvojio nijedan turnir od početka godine, Nole je i ovog ponedeljka ostao na prvom mestu ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading