ISPLIVALE FOTKE: Pogledajte šta Đoković radi nakon ispadanja sa Australijan opena (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

27.01.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak nije previše tugovao.

ISPLIVALE FOTKE: Pogledajte šta Đoković radi nakon ispadanja sa Australijan opena (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Australijan openu, pošto je u polufinalu prvog grend slema sezone izgubio od Italijana Janika Sinera.

Dan nakon eliminacije sa turnira u Melburnu, Nole je napustio Australiju, a na društvenim mrežama su se pojavile zanimljive fotografije sa aerodroma.

Naime, bez obzira na to što je ostao bez pehara, Novak je bio nasmejan i uživao je davajući autograme i slikajući se sa svojim fanovima.

Bez obzira na gubitak titule, Đoković će ostati prvi reket planete.

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Srbija je u Melburnu ostala bez poslednjeg predstavnika, pošto je Novak Đoković u polufinalu poražen od Janika Sinera.

Takmičenje je u osmini finala završio Miomir Kecmanović, u prvom kolu su eliminisani Dušan Lajović, Laslo Đere i Aleksandra Krunić, dok kroz kvalifikacije nisu uspeli da prođu Hamad Međedović, Olga Danilović i Natalija Stevanović.

Sa druge strane, u konkurenciji parova niko više od srpskih tenisera ili teniserki nije ostao, pošto su eliminisani Nikola Ćaćić, Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Aleksandra Krunić.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu branio je neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je isti uspeh ponovila i ovog januara.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading