NOVAK ĐOKOVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI: Evo ŠTA ga NAJVIŠE BOLI u vezi SVOJE DECE!

Autor:

Sport

27.01.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vrmena propušta važne momente u životima svojih najmilijih, a to nema cenu..

NOVAK ĐOKOVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI: Evo ŠTA ga NAJVIŠE BOLI u vezi SVOJE DECE!

Foto: Tanjug/AP

Novak i Tara Đoković

Novak Đoković ima 36 godina, a iako je još uvek najbolji teniser planete, sve mu je teže da putuje i da bude odvojen od svojih najmilijih.

Nole je izgubio u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera rezultatom 3:1 u setovima, a pre ovog meča dao je intervju za medije u Australiji u kom je otkrio mnoge stvari koje mu leže na srcu.

Melburn je mesto na kom je zbog dugog putovanja(iz Evrope do Australije putuje se oko 25 sati) najčešće bez porodice, a to mu teško pada.

- Nije lako, da budem iskren. Zaista mi je sve teže po tom pitanju kako vreme prolazi. Australija je dugačak put, možda i najduži koji imamo čitave godine. Biti daleko od njih pet sedmica je zaista mnogo - počeo je Novak.

Potom je pričao o svojoj deci.

Republika

Foto: Starsport

Novak sa sinom Stefanom

 

Moj sin sada je star devet godina, a ćerka ima šest godina. Svake nedelje se menjaju, dosta toga se dešava. Moja ćerka je izgubila prvi mlečni zubić, a ja nisam bio tu da to vidim. Ali sve je u balansu - rekao je Đoković.

Melburn ipak ima posebno mesto u Novakovom srcu, iako je šokantno bio deportovan.

- Očigledno da zbog tenisa i svog uspeha koji sam ovde imao, to mnogo znači. Svaki put kada stanem na terene Rod Lejver Arene, ja oživljavam memorije koje imam iz prethodnih godina i sve kroz što sam prošao. Hoću da kažem da sam uživao svake godine, osim one jedne. Tu sam se kratko zadržao - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading